Planai pasikeitė: „Eurovizijos“ nugalėtojai „Kalush Orchestra“ koncertuos Kaune | Kas vyksta Kaune

Planai pasikeitė: „Eurovizijos“ nugalėtojai „Kalush Orchestra“ koncertuos Kaune

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Šių metų „Eurovizijos“ nugalėtojai „KALUSH Orchestra“ keičia savo koncerto Lietuvoje vietą ir oficialiai persikelia į Kauną. Apie tai pranešė internetinė bilietų parduotuvė „bilietai.lt“

Kaip skelbiama renginio aprašyme, renginys „Aš esu Ukraina“ yra perkeltas į Kauno „Žalgirio“ areną, numatyta data: 2022.06.16 20:00 val.

„Kadangi koncerto absoliutus prioritetas yra parama Ukrainai ir žmonių vienybė, šiuo atveju visuomenės skaldymas yra itin svarbi aplinkybė ir vietą nuspręsta keisti. Esame tikri, kad lietuvių palaikymas Ukrainai yra svarbiausia šio koncerto dalis“, – teigia renginio organizatoriai.

Organizatoriai informuoja, kad įsigijusiems bilietus bus pasiūlyta dalyvauti koncerte „Žalgirio“ arenoje arba bus grąžinti pinigai.

„KALUSH Orchestra“ yra Ukrainą atstovaujanti grupė, kuri šiais metais laimėjo Eurovizijos konkursą, skelbiama tinklapyje. Visa Europa ir Pasaulis palaiko Ukrainą, dalyviai irgi tai gali padaryti koncerte su „KALUSH Orchestra“.

50 proc. už bilietus sumokėtos sumos atiteks „AŠ ESU UKRAINA” fondui, kurį įkūrė Ukrainos ambasada Lietuvoje. Daugiau apie paramą ir fondą rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA