Naujas nuotykių sezonas Kauno mieste ir rajone: startuoja interaktyvūs „Škoda atradimai“ | Kas vyksta Kaune

Naujas nuotykių sezonas Kauno mieste ir rajone: startuoja interaktyvūs „Škoda atradimai“

Žaidimas „Škoda atradimai“ / Organizatorių nuotr.

Kartu su vasara grįžta Kauno miesto ir rajono gyventojų pamėgtas interaktyvus žaidimas „Škoda atradimai“. Penktą kartą rengiamas pažintinis dviračių projektas šįkart kvies apžiūrėti „kultūringą Kauną“. Jau nuo birželio 1 dienos aktyvaus laisvalaikio mėgėjų lauks net 50 įdomių ir neatrastų, bet labai reikšmingų Kauno miestui ir rajonui vietų bei renginių. Apkeliavę įvairius muziejus, parkus, gatvės meno kūrinius ir slapčiausius akcentus, turės galimybę laimėti skrydį oro balionu ir kitus išskirtinius prizus.

Nuo Kauno marių didybės iki augalijos lobyno, nuo poezijos festivalio iki klasikinės muzikos šventės, nuo kūrybine erdve virtusio laivo iki šokiruojančios instaliacijos, nuo neišdildomų įspūdžių iki spindinčių akių.

Šiais metais „Škoda atradimų“ dėka kalbantys pastatai nebyliai papasakos savo istorijas, į kurortą greta Kauno pakvies kvepiantys pušynai. Kupina nuotykių kelione pasirūpins „Perkūno žirgai“, atsigaivinti pakvies šaltinių labirintai, o net ir visko mačius nustebins milžiniškas šernas. Tai – tik dalis šią vasarą rekomenduojamų aplankyti vietų.

„Šiemet kviečiame apžiūrėti „kultūringą Kauną“. Siejant su Europos kultūros sostinės titulu, didžioji dalis lankytinų vietų persipins su kultūra ir su ja susijusiais akcentais. Kaip ir kiekvienais metais, šiai vasarai parinkome 50 objektų Kaune ir Kauno rajone. Šįkart į lankytinų vietų sąrašą įtraukti ir reginiai, sugrįžta visiems puikiai žinomi Kauno parkai, tačiau juose lauks netikėtumai ir net Vasarvidžio burtai“, – pasakoja viena iš žaidimo organizatorių „Škoda“ Kaune rinkodaros vadovė Ilona Skėrytė ir intriguoja, kad aplankyti verta kuo daugiau objektų.

Kaip dalyvauti žaidime?

Žaidimas „Škoda atradimai“ subalansuotas keliaujantiems dviračiu, tačiau puikiai tinka ir žygeiviams ar bėgikams. Didžiausias atradimų privalumas – galimybė į nuotykius leistis sau patogiu laiku, nes žaidimas vyks visą vasarą.

Kelionę pradėti galima parsisiuntus programėlę „Škoda atradimai“ ir, vadovaujantis interaktyviu žemėlapiu, lankyti specialiais kuoliukais pažymėtas vietas.

Nuskenavus QR kodą programėlė trumpu tekstu ar audio gido pagalba papasakos apie aplankytą vietą ir pažymės ją žaidimo kortelėje.

Pagrindinis prizas – skrydis oro balionu

Pažinti Kauną bei Kauno rajoną skatins ne tik nuotykių troškulys, bet ir puikūs prizai. Azarto kupini žaidimo dalyviai turės galimybę sudalyvauti loterijoje ir pretenduoti į prizus: „Škoda“ paspirtukus, kuprines, lietpalčius ir pagrindinį prizą – skrydį oro balionu.

„Norit varžytis dėl prizų, pakanka apvažiuoti bent 20 vietų, įskaitant vieną privalomą“, – teigė I. Skėrytė.

Siekiant skatinti šeimų bei jaunimo aktyvų laisvalaikį ir tuo pat metu supažindinti su Kauno apylinkėmis, interaktyvus žaidimas startavo 2018-aisiais. „Škoda atradimai“ kasmet sulaukia kelių tūkstančių dalyvių, o šiemet projekto organizatoriai tikisi dar didesnio žaidimo pasisekimo.

Žaidimas vyks nuo birželio 1 d. iki pat rugsėjo 30 d. Prizų traukimas numatytas spalio 14 d.

„Škoda atradimai“ programėlę atsisiųsti galima čia: „Android“ ir „iOS“. Visą reikalingą informaciją apie žaidimą galima rasti Kauno „Škoda“ centro internetiniame puslapyje arba „Facebook“ paskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA