Kauną savaitgalį drebino ne tik miesto gimtadienis, bet ir naujojo kokteilių baro atidarymas | Kas vyksta Kaune

Kauną savaitgalį drebino ne tik miesto gimtadienis, bet ir naujojo kokteilių baro atidarymas

Kokteilių baras „ Mandras“ / A. Istuganov nuotr.

Gomurį glostantys gėrimai, burnoje tirpstantys užkandžiai iš Lietuvoje natūraliai augintų krevečių, atskira VIP pokerio erdvė, šeši išskirtinio dydžio ekranai sporto aistruoliams, išlaikytas baro autentiškumas 1928m. namo rūsyje, raudonų plytų lubų skliautai, puikiai derantys apšvietimo sprendimai, mergvakariams ir bernvakariams sukurta išskirtinė erdvė – taip atrodo gegužės 20d. penktadienį Laisvės alėjoje atvėręs duris naujas kokteilių baras „Mandras“.

Įspūdingas veidrodinis karalius ne tik traukė ir prikaustė Kauno smalsuolių dėmesį, bet ir lydėjo vakaro svečius į baro vidų vaišintis išskirtiniais „mandrais“ (kaip juos įvardija baro įkūrėjas Algirdas Krupskis) kokteiliais bei sudalyvauti kvapą gniaužiančiame pokerio turnyre. Vakarą kaitino renginių ir radijo laidų vedėjas Rytis Mazūras.

„Daugelis iš mūsų turime įvairių idėjų, minčių, vizijų, fantazijų ir planų. Dažnas iš mūsų tiesiog pagalvojame ir tai lieka mūsų galvose. Aš iš tų žmonių, kuris gyvenime stengiasi, kad idėja taptų tikslu ir judu jo link, kol tikslas būna pasiektas. Nėra geresnio laiko nei šiandien, dabar. Vakar jau nebėra, rytojaus dar nėra, todėl veikti ir gyventi reikia šiandien“, – teigė Algirdas Krupskis.

Baras įsikūręs pačioje Kauno miesto širdyje, Laisvės alėjos ir Maironio gatvių sankirtoje, o nepastebėti ir praeiti pro šalį neleis jau iš toli akį traukianti ryški šviesų girlianda virš įėjimo.

„Skanūs klasikiniai ir egzotiniai „mandri“ kokteiliai, taip pat kiekvieną savaitę svečiuosis vis kitas išskirtinis kokteilis „Baro svečias“. Alaus mėgėjus pradžiugins „Volfas Engelman Studijoje“ gimę išraiškingo skonio „Alaus laiškai“ bei didžiulis pasirinkimas kitų premium kokybės gėrimų“, – pasakojo Algirdas Krupskis.

„Mandras“ baras visų lankytojų ir svečių lauks nuo antradienio iki sekmadienio.

Po audringo privataus atidarymo „Mandras“ atsiveria visiems kauniečiams. Šeštadienio gegužės 21d. vakarą visų laukė vieno ryškiausių Kauno didžėjų pasirodymas. Išskirtinės muzikos mylėtojams – DJ Erichas.

Užkandžiais iš natūraliai Lietuvoje augintų „Local Ocean“ krevečių, profesionalaus barmeno Deivido Daugėlos kokteiliais, išskirtiniais baro gėrimais, vakaro didžėjų akademijos vadovas Lukas Bundonis ir charizmatiškoji Mona Loco, TV šou projektų dalyvių, kaip „X Faktorius“ Airidijos Belozaraitės bei atlikėjos Justinos Šimkutės dainomis mėgavosi ne tik Kauno miesto žmonės, bet ir žymūs Lietuvos veidai, kaip mentalistas Nicholas Kin, plaukų stilistas Karolis Murauskas, futbolininkas Deividas Laskevičius, viena garsiausių Kauno grožio akademijos Face & Eye Design – įkūrėja Sandra Martis, realybės šou „Dydžio revoliucija“ dalyvė Laura Kaminskienė ir kt.

„Local Ocean“ akvakultūros Christophe Legrand į renginį atvyko tiesiai iš Kaišiadorių turizmo ir informacijos centro rengtų „Verslo vakaro 2022” apdovanojimų, kur Lietuvoje auginamos krevetės buvo apdovanotos „Išskirtinio produkto“ kategorijoje.

Vakaro azartiškiausi buvo apdovanoti pokerio taurėmis, tačiau pačia azartiškiausia buvo pripažinta Kauno grožio akademijos Face & Eye Design – įkūrėja Sandra Martis ir apdovanota pirmos vietos taure.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA