Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigas perima G. Barčauskas | Kas vyksta Kaune

Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigas perima G. Barčauskas

Gedeminas Barčauskas / R. Tenio, Kauno savivaldybės nuotr.

Kauno miesto savivaldybės administracijos vadovų komanda antradienį sulaukė papildymo – po slapto balsavimo miesto taryba pritarė Gedemino Barčausko kandidatūrai direktoriaus pavaduotojo pareigoms užimti. Kandidatą į politinio pasitikėjimo poziciją teikė naujasis administracijos vadovas Tadas Metelionis.

„Esu architektas, urbanistas, todėl natūralu, kad miesto gražinimas ir planavimas bus vienos iš mano kuruojamų sričių. Pastaraisiais metais Kaunas stipriai pasikeitė į gerą – atnaujinti ir vis dar naujinami parkai, sporto, socialinė, inžinerinė infrastruktūra. Bet visada yra kur tobulėti. Kaunas ne veltui vadinamas upių miestu, todėl planuojame dar daugiau dėmesio skirti pakrantėms.

Nepamirštame ir tankiai apgyvendintų sovietinių kvartalų – sieksime kokybiško urbanistinės aplinkos atnaujinimo ir pritaikymo šiuolaikiniam miesto žmogui. Motyvacijos šiose pareigose tikrai netrūks, idėjų – taip pat. Dar kartą atidžiai peržvelgsime strateginį veiklos planą, kitus svarbius dokumentus ir tęsime darnų miesto vystymąsi“, – sako naujasis Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas G. Barčauskas.

Pastaruosius dvejus metus G. Barčauskas dirbo Kauno savivaldybės Miesto planavimo ir architektūros skyriuje – nuo specialisto iki vedėjo pavaduotojo pareigų, rašoma Kauno savivaldybės pranešime žiniasklaidai.

Savivaldybės administracijos vadovų komandoje taip pat darbuojasi direktoriaus pavaduotojo pareigas užimantys Paulius Keras ir Eglė Andriuškienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA