Klausimų keliantis įvykis netoli „Megos“: kaip automobilis atsidūrė ant stogo? | Kas vyksta Kaune

Klausimų keliantis įvykis netoli „Megos“: kaip automobilis atsidūrė ant stogo? papildyta

Antradienio popietę prie prekybos, pramogų ir laisvalaikio centro „Mega“ apsivertė automobilis. Įvykio metu pavyko išvengti sužalotų asmenų, o eismo įvykio dalyviai sutarė dėl kaltės ir nusprendė užpildyti eismo įvykio deklaraciją.

Kaip nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, 13.20 val. buvo gautas pranešimas, kad Užnerio gatvėje, šalia „Megos“ susidūrė du automobiliai – „Kia“ ir „Hyundai“.

Anot pareigūnų, sužeistų ar prispaustų asmenų nebuvo, o vairuotojai sutarė dėl kaltės ir sutarė užpildyti eismo įvykio deklaraciją, todėl policijos pareigūnų pagalbos neprireikė.

Avarija prie „megos“ / Skaitytojo Vytauto nuotr.

Kaip matyti atsiųstose nuotraukose, įvykio vietoje taip pat darbavosi Kauno priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento ugniagesiai.

Jie nurodė, jog prispaustų asmenų nebuvo, tačiau vienam asmeniui prireikė medikų apžiūros įvykio vietoje.

Papildyta 17:01 val.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ patikslino Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyresnioji specialistė Džiuginta Vaitkevičienė, čia iš tikrųjų buvo susidūrę 3 lengvieji automobiliai: „Toyota Rav4”, „KIA CID” ir „Toyota Yaris” (pastarasis buvo apvirtęs).

Apvirtęs automobilis automobiline gerve atverstas, patrauktas nuo važiuojamosios kelio dalies. 1 m² plote buvo išbėgę tepalo, sustabdžius jo tekėjimą gatvė buvo išvalyta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA