„Santaka“ iš arti: tokio reginio kauniečiai mieste seniai nematė | Kas vyksta Kaune

„Santaka“ iš arti: tokio reginio kauniečiai mieste seniai nematė specialus vaizdo reportažas

Šeštadienio vakarą nepaisydami gaivinančių vėjo šuorų ir lietaus purslų kauniečiai plaukė pasižiūrėti antros šiuolaikinio Kauno mito trilogijos dalies – „Santakos“.

Didžiųjų Lietuvos upių subėgime žiūrovai pamatė įspūdingą muzikos, šviesų ir pirotechnikos šou – atlikėjai pasirodė kitame Nemuno krante įrengtose unikaliose scenose ir ant vandens.

Santakoje susirinkusią minią šildė Jamala, grupė „Royce“, Giedrė su Jessica Shy, Linas Adomaitis su jaunimo choru „Exaudi“, „Beissoul&Einius“, nuo scenų skambėjo popmuzikos ir operinės kompozicijos, o pasirodymą vainikavo Algirdo Kaušpėdo ir Viktoro Diawaros daina „Vėjas“.

Atlikėjus pasirodymuose lydėjo įvairios vandens transporto priemonės, padabintos įmantriausiomis švytinčiomis instaliacijomis, muzikinius numerius papildė akrobatai, ugnies artistai, į dangų šaunantys galingi prožektoriai ir fejerverkai.

Kauniečiai tuoj pat po didžiojo „Santakos“ šou buvo puikiai nusiteikę, tokio reginio mieste teigė seniai nematę ir neskubėjo skirstytis – masė žmonių patraukė į čia pat stadione pastatytoje scenoje užkurtą diskoteką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA