Kauno „Žalgirio“ organizacija dėl naktiniame klube užkluptų komandos žaidėjų: apgailestaujame | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ organizacija dėl naktiniame klube užkluptų komandos žaidėjų: apgailestaujame

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Po istorinio pralaimėjimo Panevėžyje, viename Kauno naktiniame klube pasilinksminti nusprendę „Žalgirio“ žaidėjai sulaukė kritikos strėlių net ir iš labiausiai užkietėjusių fanų. Sekmadienį į įvykį sureagavo ir pati komandos organizacija.

Kaip buvo skelbiama oficialioje Kauno „Žalgirio“ paskyroje „Facebook“, klubas apgailestauja dėl kai kurių komandos narių poelgio, klubui išgyvenant juodus laikus.

„Kauno „Žalgirio“ klubas apgailestauja, kad komandai ir jos sirgaliams išgyvenant sunkiausią sezoną nepriklausomos Lietuvos istorijoje, kai kurių komandos narių poelgiai neatitinka klubo pozicijos ir vertybių“, – teigiama įraše.

Komanda pridėjo, kad tik kai kurie žaidėjai po rungtynių nusprendė apsilankyti naktiniame klube. Jiems žadamos nuobaudos dėl komandos vertybių nesilaikymo.

„Klubas tokio elgesio netoleruoja ir aiškinasi situaciją. Nors iš rungtynių Panevėžyje sugrįžusios komandos didžioji dalis išsiskirstė į namus, kelių žaidėjų elgesys neatitiko klubo vertybių, todėl žaidėjams bus taikomos nuobaudos, numatytos pagal komandos vidaus taisykles“, – buvo rašoma klubo pareiškime.

Priminsime, kad kauniečiams grįžus iš Panevėžio, kai kurie komandos nariai buvo pastebėti viename Kauno naktiniame klube. Šis poelgis sulaukė kritikos net ir iš ištikimiausių komandos gerbėjų – sirgalių grupės „Green White Boys“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA