Penktadienį Kauno gyventojus terorizavo vagys: čiupo dviračius, ratlankius ir siuvimo mašinas | Kas vyksta Kaune

Penktadienį Kauno gyventojus terorizavo vagys: čiupo dviračius, ratlankius ir siuvimo mašinas

Asociatyvi / E. Šostakaitės nuotr.

Penktadienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaukė nemažai pranešimų iš gyventojų, dėl pavogto turto. Vagys griebę viską: nuo automobilių multimedijos iki siuvimo mašinų.

Kaip skelbia Kauno policija, laikotarpiu nuo gegužės 19 d. 22.00 val. iki gegužės 20 d. 07.30 val. Kaune, J. Žemgulio g., išdaužus automobilio „Škoda” stiklą, pavogta multimedija. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Dar vienas pranešimas apie vagystę buvo gautas apie 08.30 val. iš Kaišiadorių r., Kruonio sen. gyventojo. Pranešama, kad iš ūkinio pastato pavogta siuvimo mašina ir kiti daiktai. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Apie 17.00 val. Jonavoje, K. Vaičiūno g., iš rūsio pavogtas juodos spalvos paspirtukas ir automobilio ratlankiai. Padaryta turtinė žala siekia apie 200 eurų.

Kita vagystė nuo 16.00 val. iki 18.40 val. užfiksuota Kaune, Savanorių pr. Čia pavogtas prie parduotuvės pavogtas mėlynos ir baltos spalvos hibridinis dviratis „GT Karakoram”. Padaryta turtinė žala siekia apie 500 eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA