Kaune taisyklės negalioja nei „BMW“, nei „Audi“ vairuotojams | Kas vyksta Kaune

Kaune taisyklės negalioja nei „BMW“, nei „Audi“ vairuotojams

/ „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kauniečiai toliau bando drausminti vairuotojus, kurie įžūliai pažeidinėja Kelių eismo taisykles. Vienas kaunietis pažeidimą užfiksavo Aleksote, o kitas – Aukštuosiuose Šančiuose.

Kaunietis užfiksavo, kaip „BMW“ vairuotojas važiuodamas Veiverių gatve nepasirinko tinkamos juostos ir bandė įlįsti į kitą juostą kirsdamas ištisinę kelio ženklinimo liniją. Įžūliai taranavęs kitą vairuotoją, galiausiai prasibrovė ir nuskuodė tolyn.

„Turiu užfiksavęs įžūlų „BMW“ vairuotoją, plius pažeidė kelių eismo taisykles, kadangi važiavo ne iš tos juostos ir bandė kirsti ištisinę liniją“, – rašė kaunietis.

Kitas kaunietis užfiksavo „Audi“ vairuotoją, kuris važiuodamas Švenčionių gatve, kitaip vadinamuoju „uošvės liežuviu“, pritrūko kantrybės ir lenkė ten, kur lenkti draudžiama ir pavojinga.

„Kelių eismo taisyklės galioja ne visiems“, – rašė „Audi“ pažeidimą užfiksavęs pilietis.

Pagal ANK 417 str. 1 d. kelio ženklų ar ženklinimo nesilaikymas užtraukia baudą vairuotojams nuo trisdešimt iki devyniasdešimt eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA