Kviečia į Santakos parko atidarymą – renginiai visai šeimai | Kas vyksta Kaune

Kviečia į Santakos parko atidarymą – renginiai visai šeimai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Tarptautinę šeimos dieną, gegužės 15-ąją, Kaune po rekonstrukcijos atidaromas Nemuno ir Neries Santakos parkas. Minėdami šią dieną, organizatoriai kviečia sudalyvauti visus kauniečius ir miesto svečius, nes veiklų netruks visiems – laukia atrakcijos vaikams, spektakliai, koncertai ir dar daugiau.

„Gerokai pasikeitusi, jauki, žalia ir vaizdinga erdvė kviečia į didžiausią pikniką mūsų mieste. Ruoškite užkandžius, kraukitės pintines, griebkite pledus ir šį sekmadienį (gegužės 15 d.) atvykite į atidarymo šventę!“, – rašoma renginio aprašyme.

Santakos parko scenoje jau nuo vidurdienio pasirodys pirmieji koncertai, o čia atmosferą kaitins pučiamųjų orkestras „Ąžuolynas“, vėliau čia pasirodys „X faktoriaus“ ir „Lietuvos balso“ dalyviai ir nugalėtojai, o kulminacijai ruošis pats Donatas Montvydas.

Tuo pat metu, kai skambės koncertai scenoje, susirinkusiuosius kvies žaisti lauko žaidimus arba į gatvės šokių pamoką. Kiti galės leisti aitvarus, sudalyvauti futbolo varžybose arba orientavimosi rungtyje. Taip pat lauks krepšinio žaidimas arba figūrinio dviračio valdymas.

Gegužės 15 d. Santakos parko scenoje:
12.00 – Pučiamųjų instrumentų orkestras „Ąžuolynas“;
12.20 – Klaipėdos jaunimo teatro spektaklis „Personažai atgyja“;
13.20– „Judėk sveikai“ funkcinė treniruotė;
13.45 – „X faktoriaus“ dalyvė Gabija Aleknavičiūtė;
14.20 – „Lietuvos balso“ finalininkė Liepa Malinauskaitė;
15.10 – „Lietuvos balso“ 2020-ųjų nugalėtoja Evita Cololo;
15.55 – DONATAS MONTVYDAS.

12.00–17.00 val. – lauko žaidimai: mega šachmatai, šaškės, mini golfas, „Twisteris“, smiginis.

14.00–14.45 val. „Judėk sveikai“ gatvės šokių pamoka.

13.30–16.00 val. – Sporto mokyklų „Startas“, „Gaja“, Kauno Krepšinio mokyklos „Žalgiris“, „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos, Kauno moksleivių techninės kūrybos centro, Kauno Algio Žikevičiaus saugaus vaiko mokyklos ir Lietuvos tautinio olimpinio komiteto aktyvios veiklos įtrauks aitvarų leidimo šventę ir dirbtuves, draugiškas futbolo varžybas ir žaidimus su kamuoliu.

Taip pat laukia orientavimosi sporto rungtis „labirintas“, figūrinis dviračio vairavimas, lauko žaidimai ir vabalų viešbučių lankymas, „LTeam“ talismano Ąžuolo mankštos, sportiniai žaidimai ir varžybos bei krepšinio varžybos ir tritaškių turnyras.

Mažuosius atidarymo dalyvius džiugins personažų pasirodymai, Santakos parke galėsite sutikti „Batmaną“ ir „Žmogų vorą“. Taip pat pasirodys Peliukas Mikis ir pelytė Minė, Klounas ir burbuliatorius, o tiems, kas patys norės tapti personažais – laukia piešimas ant veido.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA