„Eurovizijos“ repeticijoje Lietuva susidūrė su nesklandumais | Kas vyksta Kaune

„Eurovizijos“ repeticijoje Lietuva susidūrė su nesklandumais

delfi.lt 2022/05/14 19:02
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Jau šį šeštadienį vyks „Eurovizijos“ finalas, kuriam kruopščiai ruošiamasi iki smulkmenų. Deja, panašu, kad organizatoriai repeticijų metu susiduria su neplanuotais nesklandumais.

Visoms šalims repetuojant, kaip konkurso finale bus pristatyti komisijos balai, Lietuva netikėtai susidūrė su ryšio problemomis.

Su grupės „The Roop“ lyderiu, kuris tiesioginės transliacijos metu turės pristatyti Lietuvos skiriamus balus, buvo bandyta susisiekti bent kelis kartus, tačiau galiausiai, repeticijos pabaigoje dar kartą nepavykus, Vaidotą Valiukevičių pakeitė vyriausiasis renginio prodiuseris Martinas Osterdahlis.

Šeštadienio popietę įvyko paskutinė „Eurovizijos“ repeticija, kurios pabaigoje buvo susisiekiama su visų šalių atstovais, pranešančiais savo komisijos balus. Dauguma jų nesusidūrė su žymiais techniniais nesklandumais, tačiau sėkmė Lietuvai šioje vietoje nenusišypsojo. Reikia tikėtis, kad renginio metu ryšio problemų pavyks išvengti.

„Delfi“ primena, kad šiemet „Eurovizijos“ finale turime išvysti praėjusių metų atstovą, „The Roop“ lyderį V. Valiukevičių, kuris skelbs, kaip savo balsus finalistams paskirstė lietuviai. 2021-ųjų metų „Eurovizijoje“ „The Roop“ su daina „Discoteque“ užėmė garbingą aštuntą vietą.

Šiemet Lietuvai atstovauja Monika Liu, kuri į finalo sceną su daina „Sentimentai“ žengs 14-uoju numeriu.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA