Gimtadienį švenčiančioje „Samsung“ parduotuvėje – išskirtinės akcijos ir loterija | Kas vyksta Kaune

Gimtadienį švenčiančioje „Samsung“ parduotuvėje – išskirtinės akcijos ir loterija

„Samsung“ parduotuvės gimtadienis / Organizatorių nuotr.

Kauno „Akropolyje“ įsikūrusi „Samsung“ parduotuvė švenčia penktąjį gimtadienį. Parduotuvės atstovai džiaugiasi, jog per šį laikotarpį pavyko ne tik padėti tūkstančiams klientų atnaujinti savo telefonus bei kitą įrangą, bet ir užmegzti artimą tarpusavio ryšį. Puoselėdama jį, „Samsung“ komanda kauniečius bei miesto svečius kviečia gimtadienį švęsti kartu ir visą savaitgalį planuoja lankytojus pasitikti su ypatingomis nuolaidomis bei loterija.

Parduota per 6 tūkst. išmaniųjų telefonų

Kauno „Akropolyje“ įsikūrusią „Samsung“ parduotuvę valdančios bendrovės „Premiumstore“ vykdantysis direktorius Tadas Sungaila atskleidžia, jog atstovauti prekės ženklą, patenkantį tarp TOP 5 pasaulio technologijų lyderių yra didelė atsakomybė ir įsipareigojimas sau. Atitinkamai, vadovas džiaugiasi, jog parduotuvės komandai pavyksta sėkmingai įgyvendinti svarbiausią tikslą – puoselėti artimą ir betarpišką ryšį su vis augančiu lojalių klientų ratu.

„Mūsų misija – suteikti geriausią įmanomą „Samsung“ produkto patirtį visiems klientams. Stengiamės užtikrinti, kad visi įmonės darbuotojai suprastų, ką tai reiškia plačiąja prasme ir prisimintų kasdien – mokantis, planuojant, aptarnaujant klientą, atkreipiant dėmesį į detales ir kt. Jei reiktų įvardyti tris pagrindinius sėkmės veiksnius, lemiančius mūsų gerą rezultatą, išskirčiau šiuos: strateginis pažadas išlaikyti aukštą klientų aptarnavimo lygį, ambicinga ir motyvuota komanda bei vertybinės partnerystės“, – sako T. Sungaila.

„Samsung“ parduotuvės gimtadienis / Organizatorių nuotr.

Parduotuvėje apsilankiusius pirkėjus pasitinkantys „Samsung“ darbuotojai – kompetentingi, nuolat savo žinias įvairiuose mokymuose bei konferencijose tobulinantys ekspertai. Tiesa, patys lankytojai „Samsung“ parduotuvės komandą vertina ne tik dėl ekspertinių žinių, suteikiamų renkantis naujus įrenginius, bet ir dėl pagalbos, suteikiamos perkeliant duomenis iš senojo prietaiso į naująjį ar kitų susijusių patarimų.

Penktąjį gimtadienį švenčiančios parduotuvės vadovė atskleidžia, jog veiklos sėkmę komanda matuoja ne tiek pardavimų rezultatais, kiek sugrįžtančiais klientais bei jų rekomendacijomis.

„Artėjant gimtadieniui paskaičiavome, jog vien išmaniųjų telefonų esame pardavę virš 6 tūkst. vienetų. Tiesa, labiausiai džiugina santykis su klientais, kurį pavyko užmegzti per šiuos penkerius metus. Turime didelį skaičių pirkėjų, kurie pas mus sugrįžta nuo pat 2017-ųjų. Su kai kuriais klientais esame taip susidraugavę, kad pažįstame net jų šeimos narius. Puikius santykius iliustruoja ir tai, jog daugelis lojalių mūsų pirkėjų nepraleidžia progos užsukti pasišnekučiuoti vos eidami pro šalį“, – sako Kauno „Akropolyje“ įsikūrusios „Samsung“ parduotuvės vadovė Kristina Valaitytė.

„Samsung“ parduotuvės gimtadienis / Organizatorių nuotr.

Gimtadienio pasiūlymai – visą savaitgalį

Minėdama gimtadienį, „Samsung“ parduotuvės komanda klientams paruošė specialių pasiūlymų ir prizais turtingą loteriją.

„Kviečiame gimtadienį švęsti kartu! Tik šį savaitgalį Kauno „Akropolyje“ įsikūrusioje „Samsung“ parduotuvėje visiems išmaniesiems „Samsung Galaxy Watch4“ laikrodžiams taikysime 30 proc., belaidėms „Samsung Galaxy Buds“ serijos ausinėms – net 40 proc. nuolaidas! Be to, visi pirkėjai dalyvaus loterijoje laimėti televizorių, robotą siurblį, telefoną, laikrodį, ausines. Viliojančių pasiūlymų netrūks, tad labai kviečiame apsilankyti“, – sako parduotuvės vadovė Kristina.

Apsilankę „Samsung“ parduotuvėje pirkėjai gali įsigyti originalius ir kokybiškus „Samsung“ išmaniuosius telefonus, laikrodžius, jų priedus ir aksesuarus bei televizorius. Parduotuvės darbuotojai visada suteiks išsamią konsultaciją ir padės išsirinkti pirkėjo poreikius atitinkančius prietaisus, išmokys jais naudotis.

Gimtadienis „Samsung“ parduotuvėje bus švenčiamas tris dienas – nuo gegužės 13 iki 15 d. Parduotuvė veikia kasdien, nuo 10 iki 21 val. pirmajame Kauno „Akropolio“ aukšte.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA