Užliedžių kaime lytinį organą moteriai demonstravęs vyras kelia nerimą: auka gali tapti ir vaikai | Kas vyksta Kaune

Užliedžių kaime lytinį organą moteriai demonstravęs vyras kelia nerimą: auka gali tapti ir vaikai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Viena Užliedžių kaimo gyventoja ketvirtadienio pavakarę patyrė šoką, kada prie jos prikibo vyras, demonstruojantis savo lytinį organą. Nors moteris nenukentėjo ir Adomą mėgdžiojęs vyras buvo laikinai suimtas, ji bijo, kad iškrypėlis gali sugrįžti ir terorizuoti ne tik suaugusius bet ir vaikus.

„Šiandien [Redakcijos pastaba: ketvirtadienį] apie 18:30 val. Pienių g. buvau prie namų „užpulta” kažkokių medžiagų veikiamo vaikino. Atsekė nuo mašinos iki laiptinės durų ir išsitraukęs savo „pasididžiavimą” ėmė klausinėti ką veiksiu ir ar aš čia viena. Po kelių garsinimų, kad skambinu policijai, atsitraukė ir pavyko įsprukti į laiptinę“, – Užliedžių „Facebook“ grupėje pasakojo nukentėjusioji.

Kaip toliau įvykių seką dėstė moteris, policiją vyrą suėmė, tačiau ji bijo, kad galiausiai jis atsipirks tik bauda ir sugrįš į laisvę, ir vėl terorizuos vietinius gyventojus.

„Kadangi nemažai nepilnamečių grįžta vieni namo, labai neramu. Vyras aukštas, sportiško sudėjimo, tamsokos odos spalvos (galbūt soliariumas), juodų plaukų, rudų akių. Policija patvirtino, kad iš Užliedžių. Vedžiojosi su savimi taksų veislės šuniuką. Prašau, stebėkite savo aplinką, saugokite vaikus“, – gyventoja bandė įspėti kitus.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėjos Odeta Vaitkevičienė portalui nurodė, kad pareigūnus pranešimas apie galimą pažeidimą pasiekė 18.45 val.

Atstovė patvirtino, kad požymius atitinkantis vyras buvo sulaikytas, jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,79prom. Jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal LR ANK 481 str. 1 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA