Į naktinio klubo atidarymą Kauno centre plūdo žinomi veidai | Kas vyksta Kaune

Į naktinio klubo atidarymą Kauno centre plūdo žinomi veidai

R. Alesiūno nuotr.

Išskirtinė aplinka, subtiliai išplanuotos erdvės, vintažinis didžėjaus pultas–komoda, VIP kambariukas uždariems pasibuvimams, sunkūs kilimai ir paslaptingi paveikslai – toks yra šiąnakt duris Laisvės alėjoje atidaręs naktinis klubas „Mistika“.

Kaip pranešime žiniasklaidai sako „Mistikos“ įkūrėjas Lukas, sumanymas neįtikėtinai greitai, per penkias savaites, tarybinių laikų dizainą menančias patalpas atnaujinti ir paversti stilinga erdve daugeliui atrodė lyg jaunatviškas pokštas. Tačiau rožinės sienos, plastikinės durys, stiklinės pertvaros griuvo, o vietoje jų iškilo nagingų meistrų ir kruopščių dizainerių sumanyti sprendimai.

Anot Luko, naktinis klubas bus atpažįstamas pagal dvi išskirtines detales – prie įėjimo penktadienio bei šeštadienio vakarais įsitaisysiančius liūtus ir gyvybės medį, iki pat lubų išsikerojusį vienoje iš mistiškųjų erdvių.

„Nenorime būti nuspėjami, todėl tikimės tapti scena ne tik vakarėlių žvaigždėms, bet ir naujiems talentams. Turėtume dirbti iki paryčių, bet jei vakarėlis geras, kodėl nepabūti ilgiau?“ – sako klubo įkūrėjas.

Be šimtų stilingųjų Kauno naktinėtojų, pirmąjį vidurnaktį „Mistikoje“ sutiko aktorė Sandra Daukšaitė–Petrulėnė, modelis Gabrielė Gutt, verslininkė Natalija Martinavičienė, choreografas Kęstutis Baranauskas, šokėjas Saulius Skambinas su Živile Barzdaityte, dainininkės Giulija ir Monika Falcon, plaukų stilistas Karolis Murauskas, reperis Renatas Lore, aktoriai Rita ir Marius Sekmokai.

Taip pat – verslininkė ir lenktynininkė Jolita Kuliešytė, medalių kūrėja Irina My My, plaukų koloristė Inga Bagdonaitė, grožio specialistė Vaida Norkūnaitė, kirpimo meistrė Egidija Šatikienė, dainininkas Igoris Jarmolenka, grupės „Bon Jeans“ lyderis Ramūnas Grybauskas, aktorė Lina Bražinskaitė ir kiti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA