Kokybė, garsiausi prekės ženklai ir žemos kainos – pirmoji „F8“ tinklo parduotuvė jau Kaune | Kas vyksta Kaune

Kokybė, garsiausi prekės ženklai ir žemos kainos – pirmoji „F8“ tinklo parduotuvė jau Kaune

„F8“ parduotuvė / R. Tenio nuotr.

Gegužės 6-ąją Kaune duris atvėrė pirmoji, jau daugiau nei šešerius metus Lietuvoje sėkmingai veikiančio drabužių, batų ir aksesuarų tinklo „F8“ parduotuvė. Kokybe, virš 100 skirtingų prekinių ženklų asortimentu bei žemomis kainomis garsėjančio tinklo parduotuvė įsikūrė prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ (Islandijos pl. 32).

„F8“ – tai lietuviško kapitalo, Lietuvoje ir visame pasaulyje mėgstamų prekinių ženklų drabužių, batų ir aksesuarų parduotuvių tinklas, garsėjantis kokybe, plačiu asortimentu ir žemomis kainomis. Vilniuje ir Klaipėdoje jau daugiau nei šešerius metus veikiančio, o nuo šiol ir Kaune pirkėjus pasitiksiančio tinklo parduotuvėse pirkėjai gali atrasti per 100 skirtingų gamintojų siūlomą asortimentą moterims, vyrams bei vaikams.

„Mūsų parduotuvėse itin žemomis kainomis nuo galvos iki kojų gali apsirengti visa šeima. Parduotuvių lentynose klientų laukia tik žinomi prekiniai ženklai, kurių kokybė nekelia dvejonių, o kainos – nesikandžioja. Esame įsitikinę, kad dėka puikaus kainos bei kokybės santykio, sau tinkamų prekių ras kiekvienas“, – sako parduotuvių tinklo atstovė Lina Sadaitytė-Lapo.

Tiek naujoje, tiek kitose „F8“ parduotuvėse ant drabužių, batų ar aksesuarų etikečių klientai matys dvi kainas. Didesnė – gamintojo nustatyta rekomenduojama mažmeninė kaina, o žemesnė – tai prekės kaina parduotuvėje. Turintiems „F8“ lojalumo kortelę, kiekvieno apsipirkimo metu bus pritaikoma dar 10 proc. nuolaida.

„F8“ parduotuvė / R. Tenio nuotr.

Naujojoje, Kaune įsikūrusioje „F8“ parduotuvėje pirkėjus pasitiks tokie prekių ženklai, kaip „Tommy Hilfiger“, „Emporio Armani“, „Armani Exchange“, „Calvin Klein“, „Diesel“, „Guess“, „Tom Tailor“, „Levi‘s“ ir dar daug kitų.

„Primename, jog mūsų tinklo parduotuvėse galioja taisyklė, jog kainos visada yra gerokai mažesnės, nei siūlo gamintojas. Tad net tokio prekės ženklo kaip „Tommy Hilfiger“ drabužiai, batai ar aksesuarai nebus brangūs. Maloniai nustebinsime ir prabangių prekinių ženklų, tokių kaip „Armani Exchange“ ar „Emporio Armani“ gerbėjus. Naujojoje parduotuvėje Kaune pirkėjai ras virš 100 skirtingų gamintojų prekių itin patraukliomis kainomis“, – sako L. Sadaitytė-Lapo.

Daug dėmesio „F8“ parduotuvėje bus skiriama ir vaikams. Parduotuvių tinklo atstovo teigimu, vaikų prekės „F8“ parduotuvėse tirpsta bene greičiausiai.

„Visi nori savo vaikus aprengti kokybiškais, stilingais ir iš natūralių audinių pagamintais drabužiais. Dėl šios priežasties stengiamės užtikrinti, kad tėvai ir vaikai galėtų rinktis iš jų poreikius atitinkančio asortimento. Siūlome tokių mėgstamų prekės ženklų, kaip „Jacadi“, „Guess“, „Gucci“, „Tom Tailor“, „Lego“ ir kt. gamintojų drabužius, batus, aksesuarus“,  – sako „F8“ atstovė.

„F8“ parduotuvė / R. Tenio nuotr.

Atidarymo proga – specialūs pasiūlymai

Naujoji „F8“ tinklo parduotuvė įsikūrė prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“. Daugiau nei 800 kv. metrų patalpose bus galima rasti daugiau nei 20 tūkst. skirtingų prekių visai šeimai. Kiekvieną savaitę prekių asortimentas bus atnaujinamas, tad net ir nuolatiniai pirkėjai apsilankę ras vis šį tą naujo.

„Stengiamės, kad klientų apsipirkimas mūsų parduotuvėse būtų kuo malonesnis bei patogesnis. Dėl šios priežasties visos „F8“ parduotuvės yra suskirstytos skyriais – moterų, vyrų, vaikų. Taip pat atskirai išskirtos avalynės bei apatinio trikotažo sekcijos“, – sako L. Sadaitytė-Lapo.

Atidarymo savaitgalį, gegužės 6 – 8 dienomis, į naująją „F8“ parduotuvę užsukusių lankytojų lauks 20 proc. nuolaida visoms prekėms, malonios dovanos bei pramogos.

„Pirmiesiems 200 klientų bus įteikti 10-15 Eur vertės kuponai, kuriuos jie galės išleisti apsipirkdami mūsų parduotuvėse nepriklausomai nuo to, kokia bus jų pirkinių krepšelio suma“, – sako „F8“ parduotuvių tinklo atstovė.

„F8“ parduotuvė / R. Tenio nuotr.

Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir internete

„F8“ prekės ženklas Lietuvoje nėra naujas. Parduotuvių tinklas savo veiklą pradėjo kaip didmeninės prekybos įmonė prieš daugiau nei 14 metų, o pastebėję didelį pirkėjų poreikį, prieš 6 metus atvėrė pirmųjų mažmeninių parduotuvių duris. Šiandien keturios tinklo parduotuvės veikia Vilniuje (Savanorių pr. 176, Ukmergės g. 308, Verkių g. 31C bei V. Pociūno g. 8), viena – Klaipėdoje (Šilutės pl. 27) ir naujoji – Kaune (Islandijos pl. 32).

Naujoji „F8“ parduotuvė prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ lankytojų lauks kiekvieną dieną nuo 10 iki 21 val. Įėjimas į naująją parduotuvę yra iš lauko pusės, greta vieno iš pagrindinių įėjimų į prekybos centrą – prie „Rimi“ parduotuvės.

Mėgstantys apsipirkti internetu, gali apsilankyti el. „F8“ parduotuvėje: www.f8store.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA