Laidojimo paslaugos Kaune: kur kreiptis ir kaip pasiruošti, susidūrus su artimo žmogaus netektimi? | Kas vyksta Kaune

Laidojimo paslaugos Kaune: kur kreiptis ir kaip pasiruošti, susidūrus su artimo žmogaus netektimi?

Organizatorių nuotr.

Artimo žmogaus mirtis beveik visais atvejais yra netikėtas ir skaudus smūgis jo artimiesiems. Deja, susidūrus su šiuo liūdnu įvykiu, tenka skubiai išspręsti šarvojimo klausimus bei kitus laidojimo rūpesčius. Dažnai tai sukelia dar daugiau streso ir įtampos. Apie tai, kaip tinkamai pasiruošti laidotuvėms ir ką būtina atlikti sunkią netekties valandą, atsako laidojimo paslaugų specialistai.

Dokumentų sutvarkymas

Vienas pirmųjų su laidotuvėmis susijusių iššūkių – dokumentų paruošimas. Tai gali apimti eilę skirtingų dokumentų, tačiau pagrindiniai iš jų yra laidojančio asmens tapatybę patvirtinantis dokumentas ir mirusio asmens medicininis mirties liudijimas.

Dar vienas aktualus aspektas, kuriuo patariama pasirūpinti – finansiniai klausimai. Racionaliai įvertinkite savo galimybes ir nepamirškite: nors laidojimo paslaugos turi savo kainą, finansinę naštą velionio šeimai sumažinti gali vienkartinė socialinė išmoka. Laidojimo paslaugų specialistai padarys viską, kad gautumėte kompensaciją: tam reikės užpildyti paraišką ir pateikti ją savo savivaldybei.

Norite gauti laidotuvėms būtinus dokumentus, tačiau nežinote, nuo ko pradėti? Šį klausimą išspręs laidojimo paslaugų namai „Gedulas“. Įmonės specialistai profesionaliai ir operatyviai padeda užpildyti ir gauti visus šarvojimui ir laidojimui svarbius dokumentus.

Laidotuvės / Organizatorių nuotr.

Laidojimo namų ir šarvojimo salės parinkimas

Nuo oraus atsisveikinimo su velioniu neatsiejamos ir kokybiškos šarvojimo paslaugos. Labai svarbu, kad šiuo procesu pasirūpintų ilgametę patirtį turintys profesionalai, kurie geba išpildyti visus artimųjų ir kitų laidotuvių dalyvių poreikius. Laidojimo namus pasirinkite atsižvelgę į eilę svarbių veiksnių: lokaciją, nurodytą paslaugų kainą, operatyvumą, personalo komunikacijos toną. Įmonės atstovai turi atsakyti į Jums kylančius klausimus, pateikti reikiamą informaciją.

Jeigu ieškote kokybiškų laidojimo paslaugų už gerą kainą, laidojimo namai „Gedulas“ pasiruošę ištiesti pagalbos ranką sunkią valandą. Įmonė siūlo skirtingas, tačiau erdves ir komfortiškas šarvojimo patalpas, kurios pasižymi jaukia, estetiška aplinka.

Laidojimo namai „Gedulas” taip pat gali padėti ir šarvojant mirusįjį kitose patalpose, pavyzdžiui, šeimos narių namuose, kultūros centre ar kitose bendruomenės patalpose. Laidojimo namai turi visą tam reikalingą įrangą, todėl užtikrinamas saugus, itin griežtus higienos standartus atitinkantis palaikų šarvojimas bet kokioje erdvėje.

Laidotuvės / Organizatorių nuotr.

Ori laidotuvių ceremonija

Nepriklausomai nuo to, kokį laidojimo būdą pasirinksite (kremavimą ar įprastą palaikų laidojimą), mirusio brangaus žmogaus paskutinė kelionė yra jautrus ir pagarbus momentas. Jis turėtų būti įgyvendintas pagal velionio ir jo šeimos pageidavimus.

Ruošiantis laidotuvėms, būtina susisiekti su kapinių valdytoju, kuris suteiks leidimą laidoti velionį, pasirūpinti duobkasių samdymu, kunigu ir kitais niuansais. Jeigu norite sunkią netekties valandą išlikti rimtyje ir išvengti papildomo streso, sudėtingus organizacinius laidotuvių klausimus rekomenduojama patikėti profesionalams.

Laidojimo namuose „Gedulas” dirba empatiška ir patyrusi komanda, kuri puikiai išmano ir išsprendžia visus su šarvojimo ir laidojimo apeigomis susijusius niuansus nuo A iki Ž. Specialistai pasirūpina velionio kūno paruošimu, makiažu bei įkapėmis, šarvojimo sale, dekoravimu, giedotojų samdymu, Šv. Mišių užsakymų, gėlėmis, ir žinoma, oriomis laidotuvėmis Kauno ir Kauno rajono kapinėse.

Laidojimo namai „Gedulas” – tai atsakinga įmonė, kurioje paslaugas teikia kompetentingi laidojimo paslaugų profesionalai. Dirbame 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, todėl kreipkitės Jums patogiu metu – padėsime susidūrus su netektimi, pakonsultuosime ir operatyviai išspręsime su dokumentais, šarvojimu ir laidojimu susijusius rūpesčius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA