Skanu, patogu, tvaru – kokį maisto sprendimą renginiams renkasi įmonės? | Kas vyksta Kaune

Skanu, patogu, tvaru – kokį maisto sprendimą renginiams renkasi įmonės?

Partnerio turinys 2022/05/05 09:50
Organizatorių nuotr.

Kokius pietus pateikti? Dilema, kylanti daugelio verslo renginių bei konferencijų organizatoriams, biurų administratoriams. Tvarius bei sveikatai palankius verslo pietų sprendimus įmonėms ir jų renginiams siūlančio salotų barų tinklo „Fresh Post“ vadovė Inga Tribuišienė pastebi, jog maistas tampa organizacijų kultūros dalimi ar net būdu sugrąžinti darbuotojus į biurus. Tiesa, visų įmonių siekis, jog jo organizavimas atimtų kuo mažiau laiko ir pastangų.

Padeda susiburti komandoms

Vis dažniau salotos tampa ne tik įmonių renginių dalimi, bet ir savaitine tradicija. Anksčiau buvo įprasta girdėti apie picų ar pyrago dienas biuruose. Nauja tendencija – salotadieniai. Salotos iš „Fresh Post“ tinklo renkasi tiek didžiųjų konferencijų organizatoriai, tiek bankai, universitetai, valstybinės institucijos, IT įmonės. Tiesa, I. Tribuišienė atskleidžia, jog prireikė daug laiko ir pastangų, kol pavyko sugriauti mitą apie salotas, kaip pietums tinkamą patiekalą.

„Per penkerius veiklos metus mums pavyko paneigti mitą, jog salotos – tik veganams, vegetarams, sportuojantiems ar dietos besilaikantiems žmonėms tinkamas patiekalas. Visos mūsų salotos išsiskiria sotumu, šviežumu bei atitinka subalansuotos mitybos principus. O ir sezoniškumo joms nėra. Jei kartais renginių organizatoriai ar įmonės galvoja, jog užsakę karštąjį patiekalą su kelių rūšių garnyrais bei padažu, pasirinks sotesnį sprendimą, išbandžius mūsų asortimentą, šis požiūris pakinta. Siūlome sotų, tačiau neapsunkinantį ir energijos suteikiantį meniu“, – sako „Fresh Post“ vadovė.

Moteris pastebi, kad maistas tampa vis populiaresniu būdu į biurus sugrąžinti po pandemijos namuose likusius darbuotojus. Tai – tarsi papildoma motyvacija bei būdas formuoti komandinę dvasią, puoselėti įmonės kultūrą.

„Fresh Post“ / Organizatorių nuotr.

„Kasdien vis labiau jaučiame į biurus sugrįžtančius darbuotojus. Dėl šios priežasties tiek Vilniuje, tiek Kaune turime plėtros vadybininkus, atsakingus už bendravimą su mūsų verslo partneriais. Plėtros vadybininkai garantuoja, jog įmonių užsakymai bus įgyvendinti tinkamai ir laiku“, – tikina I. Tribuišienė.

Visi „Fresh Post“ užsakymai yra pradedami gaminti tik juos patvirtinus, tad net ir renginius pasiekiančios salotos įprastai būna pagamintos prieš pat pristatymą.

Ieško funkcionalių maisto pateikimo sprendimų

„Maitinimo organizavimas darbo komandai ar verslo renginio dalyviams – atsakinga užduotis. Įprastai ji reikalauja tiek gerai išgrynintos minties, tiek įgyvendintų organizacinių detalių. Pavyzdžiui, renginių metu būtina pasirūpinti ir tokiomis detalėmis, kaip stalai, įrankiai, maisto šilumą išsauganti įranga, kt.

Matome, kad maitinimo paslaugų ieškantys organizatoriai siekia kiek įmanoma sau supaprastinti šiuos procesus, o šiame kontekste itin vertina mūsų siūlomą sprendimą. Unikali „Fresh Post“ salotų pakuotė transformuojasi tarsi į lėkštę, leidžiančią renginių dalyviams valgyti tiesiog laikant ją rankoje. Tokiu būdu nelieka daugybės papildomų rūpesčių“, – sako „Fresh Post“ tinklo vadovė I. Tribuišienė.

Salotų barų tinklas klientams siūlo aštuoniolika skirtingų, sotumu, šviežumu ir maistinėmis savybėmis išsiskiriančių patiekalų, kurių visi pateikiami specialiai kurtoje, tvarioje pakuotėje. Kuriant ją, pasak I. Tribuišienės, buvo siekiama į vieną tašką suvesti patogumą, estetiką, o kartu – atskleisti skonines salotų savybes. Lietuviškai „Fresh Post“ verčiamas kaip šviežias paštas. Atitinkamą žinutę simbolizuoja ir salotų pakuotės dizainas. Tai tarsi patogus neštis siuntinys, kuris išsiskleidžia ir pavirsta lėkštę primenančiu pagrindu vos atkėlus viršutinę jo dalį.

„Fresh Post“ / Organizatorių nuotr.

Tiesa, net kelerius metus darbo „Fresh Post“ komanda skyrė pakuotės tvarumui. Šiandien švarioji pakuotės dalis yra perdirbta ir perdirbama, o nešvarioji – kompostuojama.

„Artėjantis šiltasis metų laikas didelę dalį renginių perkelia į lauką. Gamtoje sukurti patogias sąlygas kokybiškam maitinimui – dar sudėtingiau. Norėdami nuimti papildomus rūpesčius nuo įmonių atstovų pečių, esame apsirūpinę ir specialiais stendais, kuriuose renginių metu dalyviai gali rasti organizatorių išrinktą meniu ir kitą informaciją. Atsiėmus savo užsakymą, žmogus gali pradėti valgyti ten, kur stovi. Taip patogiau ir jam – galima laisvai bendrauti, nereikia skirstytis prie atskirų stalelių“, – teigia I. Tribuišienė.

Tūkstančiai porcijų vieno renginio metu

„Mes išlikome pandeminiu laikotarpiu, o iškart po jo jaučiame poreikį plėtrai. Tikiu, jog tai iliustruoja, kad klientai vertina mūsų požiūrį į maistą ir jo kokybę. Prie populiarumo augimo prisideda ir vis besiplečiantis verslo klientų ratas. Pavyzdžiui, šiandien „Fresh Post“ rekordas renginių metu – 1,9 tūkst. salotų porcijų.

Šis skaičius nėra mūsų galimybių riba, o tik iliustracija, jog turime didelius pajėgumus. Po šio renginio sulaukėme daugybės padėkų, kad nepaisant didelės apimties, sugebame užtikrinti salotų šviežumą, traškumą, skonį. Tokiu būdu įgyjame naujų klientų, vis atkeliaujančių papietauti į mūsų salotų barus“, – teigia I. Tribuišienė.

„Fresh Post“ / Organizatorių nuotr.

Salotų barų tinklų siūlomų maisto sprendimų populiarumą iliustruoja ir tinklo plėtra. I. Tribuišienė atskleidžia, jog jau per artimiausius kelis mėnesius duris atvers po naują „Fresh Post“ salotų barą Vilniuje ir Kaune.

„Fresh Post“ komanda didelį dėmesį skiria ne tik maisto, bet ir aptarnavimo kokybei. Dėl šios priežasties, I. Tribuišienės teigimu, visi sutartis su salotų barais sudarę verslo klientai džiaugiasi kasdien laiku pristatomais užsakymais.

Apsilankyti ir papietauti „Fresh Post“ salotų baruose galima Vilniuje, adresu Gynėjų g. 14, verslo centras „Vilniaus vartai“, arba Lvovo g. 25, verslo centras „3 Burės“, ir Kaune, adresu Karaliaus Mindaugo pr. 38, verslo centras „Magnum“.

Taip pat salotas, žaliuosius kokteilius bei pusryčiu meniu patiekalus galima užsisakyti ir www.freshpost.lt arba per „Wolt“ programėlę.

Norint užmegzti ilgalaikį bendradarbiavimą su „Fresh Post“ tereikia susisiekti su salotų barų tinklo komanda el. paštu verslas@freshpost.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA