Sklinda melas: neva Kaune iš apžvalgos rato iškrito vaikas | Kas vyksta Kaune

Sklinda melas: neva Kaune iš apžvalgos rato iškrito vaikas

Apžvalgos ratas ant Milikonių kalno / R. Tenio nuotr.

Kol kauniečiai noriai leidžia laiką apžvalgos rate ant Milikonių kalno, šią naują pramogą gaubia ir negandos. Viešojoje erdvėje išplito melaginga informacija, kad iš naujojo apžvalgos rato iškrito mažametis vaikas.

Antradienį po „Kas vyksta Kaune” publikacija, kad ant Milikonių kalno stovintis apžvalgos ratas sukėlė abejonių dėl saugumo, pasipylė komentarai, jog iš apžvalgos rato iškrito mažametis vaikas.

„Ten sėsti baisu, 5 metų vaikas šeštadienį iškrito iš jo, apie kokį saugumą kalbama, košmaras. Kiek žinau, kad vaikui plautis trūko ir blužnis, guli klinikose“, – komentavo Gitana Nesvarbu.

Kaip trečiadienį naujienų portalui teigė „Pramogų parke” dirbanti mergina, ši informacija nėra teisinga.

„Yra šis komentaras, jog 5 metų vaikas iškrito iš apžvalgos rato. Tai yra netiesa ir už tokius komentarus, skleidžiančius melagingą informaciją, (asmenys – aut. past) turėtų būti perduoti policijai. Jeigu taip būtų atsitikę, tai skambėtų per visą Lietuvą. Plius, aš pati ten dirbu ir žinau, kad čia yra propaganda“, – portalui pranešė „Pramogų parke” dirbanti moteris.

Šią situaciją pakomentavo ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos skyriaus vedėja Odeta Vaitkevičienė bei Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties direktorius Nerijus Mikelionis.

„Teritoriją prižiūrintys Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai apie šeštadienį galimai įvykusį tokį įvykį informacijos neturi – su pranešimu niekas nesikreipė“, – teigė O. Vaitkevičienė.

„Informacijos apie tokį įvykį neturime“, – informavo N. Mikelionis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA