Konfliktas Kauno oro uoste: smarkiai sumuštas garbaus amžiaus vyras | Kas vyksta Kaune

Konfliktas Kauno oro uoste: smarkiai sumuštas garbaus amžiaus vyras

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi Kaune dirbantis medikas, kuris vyko į oro uoste įvykusį incidentą. Jo metu buvo sunkiai sužalotas vyresnio amžiaus pilietis. Anot liudininkų, 65 metų vyrą užpuolė užsienietis ir smarkiai jį sumušė. Tačiau pareigūnai neigia, kad konflikte dalyvavo užsienietis.

„Mes radome jį baisiam kraujo klane. Koja nulaužta, atviras lūžis, visa galva sudaužyta, akys užtinusios, iš nosies ir burnos kraujas bėgo. Ir apsaugos darbuotojams buvo nusispjauti, nes ukrainietis, nes niekas negali nieko prieš juos pasakyti“, – teigė vyras.

Mediko teigimu, jis bendravo su Kauno klinikose gydomu nukentėjusiuoju ir jis papasakojo, kodėl įvyko konfliktas tarp užsieniečio ir jo.

„Atsistojęs viduryje oro uosto, tas vyras šaukė „Slava Ukraini, Smert ruskim“ (šlovė Ukrainai, mirtis rusams – aut. pastaba). Garbaus amžiaus vyras priėjo prie jo ir pabandė sudrausminti, kad negražu taip sakyti, o jis jį užpuolė. Sakė, kad vyriškis išsigando, kad jį užmuš“, – įvykio detales pasakojo kaunietis.

Kaip teigė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos skyriaus vedėja Odeta Vaitkevičienė, gegužės 2 d. 18.37 val. buvo gautas pranešimas, kad apie 18.30 val. Kauno r., Karmėlavos mstl., įvyko muštynės tarp dviejų vyrų. Pirminiais duomenimis, vyras (gim. 1989 m.) smurtavo prieš vyrą (gim. 1957 m.). Pareigūnų duomenimis, abu incidente dalyvavę vyrai buvo Lietuvos piliečiai. Užpuolikas buvo sulaikytas.

„Dėl įvykio Kauno rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. 1 d. (dėl viešosios tvarkos pažeidimo). Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų“, – teigė ji.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA