Žiniasklaida: Kauno viešbutyje sumušta dainininkė Mia | Kas vyksta Kaune

Žiniasklaida: Kauno viešbutyje sumušta dainininkė Mia

delfi.lt 2022/05/02 19:40
DELFI nuotr.

Penktadienį viename Kauno viešbučių užfiksuotas smurtinis incidentas, kurio centre, „Delfi“ žiniomis, atsidūrė garsi šalies dainininkė Mia Pilibaitytė. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Balandžio 29 d. apie 13.40 val. Kaune, Mickevičiaus g. esančiame viešbutyje, vyras (gim. 1987 m.) smurtavo prieš moterį (gim. 1983 m.).

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 str. 2 d. (dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo), kuriam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokuroras E. Tarasevičius.

„Delfi“ žiniomis, auka tapo žinoma atlikėja Mia, o smurtu prieš moterį įtariamas asmuo po sulaikymo buvo apklaustas. Tiesa, jo pozicijos bei šio poelgio motyvų ikiteisminiam tyrimui vadovaujantis prokuroras neviešina.

„Šiam asmeniui skirta kardomojo priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti“, – patikslino Kauno apygardos prokuratūros atstovė spaudai Tautvilė Merkevičiūtė.

Kokius sužalojimus patyrė moteris – taip pat nėra skelbiama. Koks sveikatos sutrikdymas galėjo būti įvykdytas: nežymus, nesunkus, ar sunkus, nustatys teismo medicinos ekspertai. Nuo jų verdikto priklausys ir smurtautojui gresianti atsakomybė.

Oficialiai nepatvirtintais duomenimis, smurtu įtariamas asmuo jau yra turėjęs reikalų su teisėsauga – praeityje buvo teistas.

„Delfi“ mėgino kelis kartus susisiekti su Mia, tačiau kol kas nesėkmingai.

Portalui lrytas.lt dainininkė sakė, kad šioje temoje neturinti ką pakomentuoti.

Pasak minėto portalo, į viešbutį buvo iškviesta greitoji pagalba, atlikėjai aptikti paviršiniai veido sužalojimai, kurie buvo sukelti smūgiuojant kumščiais ir delnais.

Tikėtina, kad smurtavusį asmenį ir dainininkę siejo romantiniai santykiai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA