Mamos dienos proga „MonAmi” kepyklėlės meistrai pristato saldžią naujieną | Kas vyksta Kaune

Mamos dienos proga „MonAmi” kepyklėlės meistrai pristato saldžią naujieną

Organizatorių nuotr.

Mamos dienos tradicija mena senovės romėnų laikus, kai pavasarį, bundant gyvybei, buvo sveikinamos ir gamtos deivės, ir Motina, gyvybės simbolis. Šiuolaikinių laikų tradicijos gyvuoja vos šimtmetį – Motinos diena pasaulyje švenčiama skirtingu metu, tačiau dėmesys ir noras pradžiuginti savo artimiausią žmogų toks pat nuoširdus ir neblėstantis.

Motinos dienos proga prancūzai dovanoja gėlių puokštės formos tortą, Meksikoje Mamos vaišinamos tradiciniais tamale, Didžiosios Britanijos ir Airijos Mamoms perkamas ar kepamas migdolinis „Motinystės tortas“. Lietuvoje Mamos taip pat lepinamos skanumynais – kadangi nėra tradicinio kepinio, dažniausiai renkamasi iš tortų, pyragų, skanėstų rinkinių.

Kaip ir kasmet, prancūziška kepyklėlė „MonAmi“ ruošia šventinį asortimentą. Šios, išskirtine kokybe besididžiuojančios ir klientų įvertintos, kepyklėlės gaminiai jau daugiau nei dešimtmetį puošia klientų šventinius stalus ir džiugina gomurius fantastiško skonio skanėstais. Be abejo, neapsieinama ir be rankų darbo kasdienės duonos, kepamos su meile, be pridėtinių mielių ar kitų priedų. Tačiau šį kartą „MonAmi“ pristato asortimentą Mamos dienai.

Klientų labiausiai vertinami gaivieji „Citrininiai jausmai“ , pavasariškoji „Mascarponė“ ar „Uogų gaiva“, tradicinio skonio ir pats populiariausias „Napoleonas“, „Medutis“ ar ypatingam skoniui patenkinti , „Griliažinis siurprizas“, „Karališkasis“ arba „Šokoladinis triufelinis“ bei dar daug kitų – išskirtinių skoninių savybių ir aukščiausios kokybės rankų darbo tortai keliaus pas mylimas Mamas, stebindami savo skonių harmonija ir netikėtais deriniais. Kol atrasite savo mėgstamiausią, teks paragauti visų!

Vitrinose išvysite ir karščiausią, ilgai tobulintą MonAmi meistrų naujieną – varškės pyragą su mėlynėmis! Tai gaivus, lengvutis, švelnaus skonio pyragas, ilgai kepamas karšto vandens loveliuose, kurį paragavę, pajusite žaliosios citrinos, mėtos, medaus akcentus ir gardžiąsias mėlynes. Šis pyragas neabejotinai taps vienu populiariausių gausioje varškės pyragų šeimoje, kurią be galo vertina klientai.

Labai mėgstama dovana Mamai – skanėstų rinkiniai : kanelės, aplietos tamsiuoju, kapučino ar braškiniu natūraliais belgiškais šokoladais; skirtingų skonių macaroons rinkiniai, dėžutės eklerų asorti ir daugybė kitų skanėstų pasirinkimų. Visi skanėstai kepami kasdien, todėl visada šviežutėliai, traškūs, kepami tik iš lietuviškuose ūkiuose auginamų kokybiškiausių ingredientų, su pagarba gamtai ir žmogui.

O jei kartais Mamos dieną minėsite gamtoje – MonAmi padės pasirūpinti ir užkandžiais! Sėklų duonos traškiai, įvarių skonių grisiniai, brusketos, bagetės, itin derančios su MonAmi užtepėlėmis, gamintomis kaip namie – viską rasite vienoje vietoje! Tad beliks mėgautis laiku kartu su artimaisiais.

Saldžius linkėjimus galite užsakyti ir į namus – tiek sau, taupant laiką kelionei į parduotuvę , tiek nustebinti Mamą netikėta, ypatingo skonio dovana – tą galite padaryti užėję į tinklapį www.monami.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA