Kauno ugniagesiai sukelti ant kojų: pranešta apie daugiabutyje nugriaudėjusį sprogimą | Kas vyksta Kaune

Kauno ugniagesiai sukelti ant kojų: pranešta apie daugiabutyje nugriaudėjusį sprogimą

Skaitytojo nuotr.

Penktadienio rytą į Kovo 11-osios gatvę skubėjo gausios ugniagesių pajėgos. Pranešta apie daugiabutyje nugriaudėjusį sprogimą.

„Kažkas vyksta prie Kovo 11-osios g. 73 namo”, – apie 8.26 val. pranešė skaitytoja.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, 08.10 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Kovo 11-osios gatvėje 73, sprogo dujinė viryklė. Trečiame daugiabučio aukšte išlėkė langai.

Sprogimas Kovo 11-osios gatvėje / Skaitytojos nuotr.

Kaip pranešė Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyriausioji specialistė, atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė, į įvykio vietą atvykę ugniagesiai dujų kvapo nejaučia, langai neišdužę. Sustiprintos ugniagesių gelbėtojų pajėgos atšauktos. Laukiama dujų avarinės tarnybos ir medikų, nes moteris patyrusi išgąstį.

Anot „Kas vyksta Kaune” apie įvykį pranešusios netoli gyvenančios kaunietės, sprogimo garso nebuvo girdėti. „Sprogimo negirdėjome, gyvename už 4 laiptinių.”

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA