Kelyje Kaunas-Ramučiai sunkvežimiui apvirtus ant šono vairuotojas pakliuvo į reanimaciją | Kas vyksta Kaune

Kelyje Kaunas-Ramučiai sunkvežimiui apvirtus ant šono vairuotojas pakliuvo į reanimaciją

Avarija tarp Kauno ir Ramučių / Skaitytojų nuotr.

Antradienį, vakarinio piko metu kelyje tarp Petrašiūnų ir Ramučių buvo pranešta apie avariją, kurios metu ant šono apvirto sunkvežimis. Nelaimingo atsitikimo metu buvo stipriai sužalotas sunkiasvorės transporto priemonės vairuotojas, jis pakliuvo į reanimaciją.

„Ateities plente ties Ramučiais baisi avarija. Čia gal žmogus žuvo, nes kelias sužymėtas. Šiaip taip nežymi“, – apie eismo įvykį pranešė skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad pranešimas apie avariją buvo gautas 16 val. 40 min. Konkrečių detalių, kodėl tokioje ganėtinai lygioje vietoje sunkvežimis apvirto jis pateikti negalėjo, mat įvykio vietoje dirbantys policijos pareigūnai vis dar aiškinasi situacijos aplinkybes.

Tačiau, pašnekovas nurodė, kad vairuotojas avarijos metu buvo stipriai sužalotas ir išgabentas į ligoninę. Ten jis dabar yra gydomas reanimacijos skyriuje.

Remiantis „Google maps“ duomenimis, kelyje dar yra formuojasi šiokios tokios spūstys, tad vairuotojams patartina rinktis kitus maršrutus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA