„Akropolio“ aikštelėje dūmą užtraukę jaunuoliai pasigailėjo | Kas vyksta Kaune

„Akropolio“ aikštelėje dūmą užtraukę jaunuoliai pasigailėjo

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Savaitgalį atsipalaiduoti Kauno „Akropolyje“ nusprendę vyrukai atsidūrė policijos glėbyje. Pareigūnai kauniečius išvežė į gydymo įstaigą ir tuo jaunų vyrų reikalai su policija nesibaigė.

„Gal žinot, kas vakar 19-20 val. vyko „Akropolio“ parkingo ketvirtame aukšte? Pora policijos automobilių, tikrino jaunuolių kišenes, automobilius, dėjo antrankius. Nežinau, ar pareigūnai naudojo, bet buvo juntamas ašarinių dujų kvapas“, – pirmadienį nupasakojo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Kaip šiandien naujienų portalui nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, balandžio 3 d. pareigūnai išties vyko į „Akropolį“.

18.54 val. gautas pranešimas, kad Karaliaus Mindaugo prospekte esančio prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelės ketvirtame aukšte galimai vartojamos narkotinės medžiagos (t. y. rūkoma).

Nuvykę pareigūnai rado „BMW“ automobilį ir apibūdinimus atitinkančius du vyrus, gimusius 1999 m. Minėti asmenys pristatyti tyrimui dėl narkotinių medžiagų vartojimo, įteikti šaukimai atvykti į policijos komisariatą.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA