Ties Kleboniškio tiltu nutįsus spūsčiai, vairuotojai rado greitesnį kelią | Kas vyksta Kaune

Ties Kleboniškio tiltu nutįsus spūsčiai, vairuotojai rado greitesnį kelią papildyta

Islandijos plente netoli „Megos“ stojantis eismas kauniečiams – ne naujiena, bet vairuotojai turi naują išeitį. Užsikimšus magistralei Klaipėdos kryptimi, kai kurie automobiliai pasuko oficialiai dar neatidarytu tiltu per Nerį.

„Islandijos plente link Klaipėdos formuojasi didelė spūstis. Vyksta gaisrinė, matyt, kokia nors avarija. Būtų gerai perspėti skubančius vairuotojus“, – pirmadienį, apie 20.30 val., stojančius automobilius fiksavo portalo skaitytojas.

Spūstis Islandijos plente / Skaitytojo nuotr.

Apie didėjančią spūstį paskelbta ir „Kas vyksta Kaune“ grupėje. Čia vairuotojai pranešė, kad avarija įvyko ant Kleboniškio tilto. Paviešintame vaizdo įraše matyti, kaip pavieniai vairuotojai mėgina sutaupyti laiko važiuodami per ką tik pastatytą krantų jungtį.

„Per naują tiltą važiuokit, išeina pravažiuot“, – gudrų patarimą davė kauniečiai, o kiti kvatojo, kad naujas tiltas neoficialiai atidarytas.

„Google Maps“ duomenimis, Islandijos plente judant link „Megos“ užfiksuoti bent du eismo įvykiai, spūstis driekiasi iki Muravos sankryžos.

Papildyta 21.04 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas patvirtino, kad pranešimas apie avariją Islandijos plente gautas 19.43 val. Ties Kleboniškio tiltu susidūrė vilkikas ir du lengvieji automobiliai.

Nelaimės vietoje tebedirba pareigūnai. Pirminiais duomenimis, žmonės nenukentėjo, vairuotojai blaivūs.

„Kas vyksta Kaune“ žiniomis, ugniagesių pagalbos prireikė ne čia, o Kleboniškio miške. Apie 15 val. pranešta, kad Briedžių take užsiliepsnojo miško paklotė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA