„Žalgiriui“ išsikapstyti iš „Ryto“ gniaužtų nepavyko | Kas vyksta Kaune

„Žalgiriui“ išsikapstyti iš „Ryto“ gniaužtų nepavyko

/ DELFI nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai patyrė antrą nesėkmę šio sezono „Betsafe-LKL“ čempionate. Jure Zdovco auklėtiniai išvykoje rezultatu 74:87 (19:17, 12:25, 26:20, 17:25) nusileido Vilniaus „Rytui“.

Dvikovos pradžioje Joshas Nebo pelnė du taškus, Janis Strelniekas pataikė iš toli, o Tyleris Cavanaugh surinko penkis taškus – 10:7. J.Nebo pataikė dar vieną dvitaškį, iš toli taikliai atakavo Karolis Lukošiūnas, o kėlinuką taikliais dviejų taškų vertės metimais užbaigė Edgaras Ulanovas ir Nielsas Giffey – 19:17.

Antrojo kėlinio pirmoje pusėje po dvitaškį pataikė Joffrey Lauvergne ir Paulius Jankūnas, o E.Ulanovas smeigė tritaškį iš centro – 26:25. Taiklų tolimą metimą paleido ir T.Cavanaugh, P.Jankūnas realizavo du baudų metimus, tačiau varžovai įgijo dviženklį pranašumą ir kauniečiams po dviejų kėlinių teko juos vytis – 31:42.

Po pertraukos du taškus įmetė J.Nebo, T.Cavanaugh sumetė du baudų metimus, J.Strelniekas surinko keturis taškus, o Artūras Milaknis smeigė tritaškį – 42:48. J.Lauvergne pataikė metimą viena ranka ir sumetė du baudų metimus, keturis taškus pelnė Tai Websteris, o E.Ulanovas pasižymėjo dvitaškiu ir skirtumas sumažėjo – 52:55. J.Lauvergne pelnė dar keturis taškus iš eilės, o N.Giffey įmetė baudos metimą – 57:62.

Du lengvus taškus iš po krepšio pelnė J.Nebo, tačiau per porą minučių deficitas vėl išaugo iki dviženklio – 59:69. E.Ulanovas įmetė vieną baudos metimą, po du taškus pridėjo A.Milaknis, T.Cavanaugh ir T.Websteris, o K.Lukošiūnas pataikė iš toli – 69:81. Dar keturis taškus įsirašė T.Websteris, J.Nebo įmetė baudos metimą, tačiau pakeisti rungtynių baigties nepavyko – 74:87.

„Žalgiris“: T.Cavanaugh 12, T.Websteris 10, J.Lauvergne 10, J.Nebo 9, E.Ulanovas 8 (6 atk. kam.), J.Strelniekas 7, K.Lukošiūnas 6, A.Milaknis 5, P.Jankūnas 4 (5 atk. kam., 5 rez. perd.), N.Giffey 3.

„Rytas“: I.Buva 18, K.Smithas 16.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA