Iš Kauno oro uosto nuo kovo 28 pristatomos naujos skrydžių kryptys | Kas vyksta Kaune

Iš Kauno oro uosto nuo kovo 28 pristatomos naujos skrydžių kryptys

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Paskutinį kovo sekmadienį tradiciškai startuoja aviacijos vasaros sezonas. Šiltuoju metų laiku Lietuvos oro uostuose keliautojai galės rinktis iš 80 tiesioginių, reguliarių skrydžių krypčių, tarp kurių tiek jau pamėgtos šalys, tiek nauji maršrutai.

Kaip skelbiama Lietuvos oro uostų pranešime žiniasklaidai, Europos šalims vis labiau laisvinant pandemijos laikotarpio ribojimus, o kai kur ir visai jų atsisakant, pastebimas nuoseklus aviacijos sektoriaus atsigavimas. Lietuvos oro uostų aviacinių paslaugų vadovo Aurimo Stikliūno teigimu, vasaros sezono metu turėtume stebėti naują kiekybinį keleivių ir skrydžių šuolį.

„Lietuvos oro uostuose stebime kas savaitę augančius skrydžių ir keleivių srautus. Kartu su vasaros sezono pradžia, tikimės, dar spartesnio atsigavimo. Prie to neišvengiamai prisidės ne tik prasidėjęs atostogų sezonas, bet ir išaugusi krypčių pasiūla keleiviams”, – teigė A. Stikliūnas.

Jis taip pat pabrėžė, kad krypčių sąrašas dar pasipildys, kadangi dalis skrydžių bus pradėti vykdyti pavasario pabaigoje arba vasarą.

Vasaros sezono metu atostogų kryptis Kauno oro uoste

Nuo kovo 28 d. oro bendrovė „Ryanair” siūlys tiesioginius skrydžius į Neapolį, nuo balandžio 2 d. – į Maljorką ir Riminį (oro bendrovė „Ryanair”). Tą pačią dieną sugrįš tiesioginiai skrydžiai į Rodo salą (oro bendrovė „Ryanair”).

Iš Kauno oro uosto lengvai bus galima pasiekti ir kryptis, pritaikytas trumpoms savaitgalio išvykoms – Helsinkį, Stokholmą, Alborgą (oro bendrovė „Ryanair”).

Kauno oro uostas patogus ir verslo kelionėms. Iš čia vykdomi tiesioginiai skrydžiai į Jungtinės Karalystės, Danijos oro uostus. Nuo kovo 28 d. Kaune atnaujinami skrydžiai į Eindhoveną (oro bendrovė „Wizz Air”). Iš Kauno oro uosto bus galima nuvykti ir į Briuselį (oro bendrovė „Ryanair”) – tiesioginiai skrydžiai prasidės kovo 29 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA