Pavasaris pradžiugins kiekvieną: termometrai šoktels iki 15 laipsnių šilumos | Kas vyksta Kaune

Pavasaris pradžiugins kiekvieną: termometrai šoktels iki 15 laipsnių šilumos

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Trečiadienio dieną orai skirtingose šalies pusėse bus nevienodi. Šiaurės rytinę šalies dalį pasieks ciklono debesys, o ties pietrytiniais rajonais ir toliau išliks mažai debesuota. Šiaurės rytų Lietuvoje vietomis iš tankesnių debesų gali iškristi negausūs ir trumpi krituliai.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, trečiadienį vėjas suksis iš pietvakarių, vakarų į šiaurės vakarų, bus vidutinio stiprumo. Įdienojus oras sparčiai šils ir temperatūra pasiskirstys tarp 10-15 laipsnių šilumos, šilčiausia bus Pietų Lietuvoje, o ties pajūriu išliks keliais laipsniais vėsiau – bus apie 8 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienio naktį iškeliaujant ciklono slėniui kai kur rytuose dar iškris nedideli krituliai.

Pūs vidutinio stiprumo šiaurės vakarų, šiaurės krypties vėjas. Temperatūra nakties metu keisis mažai – daugelyje rajonų pašals iki 0-4 laipsnių, o ties pajūriu išliks apie 1 laipsnį šilumos.

Ketvirtadienio dieną ir toliau saulės netrūks. Vyraus ramūs ir sausi orai. Vėjas krypties nekeis, pūs 5-10 m/s. Termometro stulpeliai sparčiai kils ir daug kur sušils iki 10-15 laipsnių aukščiau nulio, o vakariniame šalies pakraštyje bus apie 8 laipsnius šilumos.

Artėjant savaitgaliui orai pamažu keisis. Penktadienis dar išliks sausas ir šiltas, o šeštadienį į didžiąją šalies dalį turėtų atslinkti lietaus debesys ir dienomis šilumos bus menkiau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA