Įtūžęs pilietis Žaliakalnyje švaistėsi ilgavamzdžiu šautuvu | Kas vyksta Kaune

Įtūžęs pilietis Žaliakalnyje švaistėsi ilgavamzdžiu šautuvu

Žaliakalnyje, netoli A. Kačanausko muzikos mokyklos, vyriškis švaistėsi ilgavamzdžiu šautuvu ir grasino ant pravažiavimo sustojusio automobilio vairuotojui.

Kaip matyti kauniečio atsisiųstame vaizdo įraše, iš Aušros gatvėje esančio namo išeina piktas vyras, kuris nešasi į šautuvą panašų daiktą. Plūsdamasis necenzūriniais žodžiais jis grasina šalimais ant gatvės stovinčio automobilio vairuotojui ir liepia jam kuo skubiau patraukti automobilį.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viešųjų ryšių atstovė Odeta Vaitkevičienė informavo, jog kovo 22 d. 18.45 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Aušros g., viešoje vietoje, t. y. gatvėje, prie asmens automobilio priėjo nepažįstamas asmuo, kuris šūkavo, grasino šauti į automobilio padangas daiktu, panašiu į ginklą.

Įvykio aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA