Įsiaudrinusi trijulė Domeikavoje sumušė autobuso vairuotoją | Kas vyksta Kaune

Įsiaudrinusi trijulė Domeikavoje sumušė autobuso vairuotoją

Asociatyvi / Kauno aspkr. VPK nuotr.

Sulaikyti trys jaunuoliai, Domeikavoje užpuolę autobuso vairuotoją ir sutrikdę viešąją tvarką, antradienį pranešė Kauno policija.

Kaip rašoma Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) pranešime žiniasklaidai, kovo 1 dieną apie 19.15 val., Kauno rajone, Domeikavoje, trys 1991, 1999 ir 2000 metais gimę jaunuoliai, veikdami kartu, įžūliu elgesiu demonstravo nepagarbą aplinkiniams bei aplinkai ir taip sutrikdė visuomenės rimtį bei tvarką užpuldami 1975 metais gimusį autobuso vairuotoją.

Autobuso vairuotojui įleidus į uždarytas autobuso duris beldžiančius tris jaunuolius, pastarieji pradėjo trikdyti viešąją tvarką. Autobuso vairuotojui atsisakius jaunuolius vežti ir pareikalavus jų palikti viešąjį transportą, vienas iš asmenų ištempė autobuso vairuotoją į lauką. Trys asmenys grūmėsi su viešojo transporto vairuotoju sutrikdydami jo sveikatą.

Pasišalinę užpuolikai iškart po nusikaltimo nustatyti ir sulaikyti nebuvo. Tačiau pareigūnams tęsiant intensyvius paieškos veiksmus, peržiūrint ir autobuse įrengtas vaizdo stebėjimo kameras, pavyko nustatyti galimai nusikalstama veika įvykdžiusius asmenis. Praėjusį penktadienį visi trys jauni vyrai (du Kauno r. ir Kaišiadorių r. gyventojas) buvo sulaikyti.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariate dėl šio įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. Už įvykdytą nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA