„Kavos Draugas“ pristato išskirtinę kavos prenumeratą Lietuvoje | Kas vyksta Kaune

„Kavos Draugas“ pristato išskirtinę kavos prenumeratą Lietuvoje

Organizatorių nuotr.

Technologijos pakeitė ne tik prekių ir paslaugų vartojimo būdą, bet ir mūsų lūkesčius. Interneto, išmaniųjų telefonų ir pristatymo į namus augimas reiškia, kad dabar labiau nei bet kada klientai tikisi, kad produktai bus pristatyti kuo greičiau, sklandžiau ir patogiau.

Nuo COVID-19 protrūkio internetinių užsakymų populiarumas pastaraisiais metais labai padidėjo, o kavos pramonei šie pokyčiai taip pat nebuvo svetimi. Situacija dar sparčiau pasikeitė, kuomet užvertos kavinių durys privertė vis daugiau vartotojų savo poreikį kavai patenkinti namuose. Jausdama klientų lūkesčius „Kavos draugo“ komanda pristato naujieną – kavos prenumeratos paslaugas su unikaliu papildomų paslaugų paketu.

Taigi, jei esate kokybiškos kavos mėgėjas, greičiausiai norėsite sužinoti daugiau apie tai, kaip veikia bei ką suteikia „Kavos Draugo“ siūloma kavos prenumerata.

Kavos prenumeratos paslauga Lietuvoje – kaip tai veikia?

Pažįstate tą jausmą, kai virtuvėje atidarote spintelės duris ir randate tuščią kavos pupelių maišelį, o galbūt įjungus kavos aparatą, šis rodo pranešimą apie klaidą? „Kavos draugo“ įkūrėjų tikslas – palengvinti kavos mėgėjų kasdienybę, užtikrinant, kad kavos namuose niekada nepritrūktų, o tuo pačiu nereikėtų sukti galvos ir dėl kavos aparato priežiūros.

„Kavos Draugo“ įgyvendinta kavos prenumerata apima ne tik pasirinkto mėgstamos kavos kiekio pristatymą tiesiai į namus, bet ir kitas papildomas paslaugas.

Kavos prenumerata, Organizatorių nuotr.

Kavos prenumeratos privalumai kavos mėgėjams

Visai nesvarbu, ar esate užkietėjęs kavos gurmanas, ar tiesiog mėgstate kokybišką kavą, kavos prenumerata suteiks jums daugiau privalumų, nei tikitės:

Patogumas

„Kavos draugo“ siūloma kavos prenumerata pristatoma kas du mėnesius, tad atsikėlus ryte nereikės sukti galvos, ar virtuvės spintelėse dar nesibaigė jos atsargos. Jeigu dirbate biure – užsakykite kavos tiesiai į darbovietę ir nustebinkite kolegas išskirtiniu skoniu!

Įvairovė

Prenumerata siūlo itin platų asortimentą, kurį sudaro jau klientų pamėgtos, iš įvairiausių pasaulio kampelių atkeliavusios kavos linijos, rūšinės pupelės bei kavos mišiniai. Tad galite būti kūrybingi ir eksperimentuoti su įvairiais skoniais!

Visada šviežia

Ne paslaptis, jog skaniausia kava gaunama iš šviežiai užplikytų maltų pupelių. Vis dėlto, kavos pupelės taip pat turi galiojimo laiką, o jų kokybė ir skonis bėgant laikui prastėja. Kavos prenumerata užtikrina, kad Jus pasiekianti kavos siunta bus šviežia ir išsaugojusi visas geriausias savybes.

Kavos aparatų aptarnavimas

Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje įsikūrę „Kavos Draugo“ serviso centrai prenumeratoriams teiks pirmenybę išspręsti kilusias kavos aparatų problemas, pakonsultuos, o atliktiems serviso darbams suteiks net 50 proc. nuolaidą.

Geresnė kaina

Užsisakę kavos prenumeratą sutaupysite: už kavą mokėsite net iki 40 proc. mažiau. Prenumeratoriams kavos kainos visada žemesnės, o įsipareigojimų jokių – planą bet kada galima nutraukti ar pakeisti.

Nuo šiol – daugiau laiko kavai

Taigi, jeigu nusprendėte, kad prenumerata jums yra patrauklus būdas užtikrinti kavos atsargas namuose ar biure, greitai ir paprastai užpildę užsakymo formą, jos daugiau niekada nepritrūksite. Jums tereikia nuspręsti kokios ir kokio kiekio kavos norėtumėte bei pasirinkti iš trijų skirtingų prenumeratos planų: Kavos mėgėjas, Kavos tyrinėtojas ar Kavos gurmanas.

Natūralu, jog užsisakę prenumeratą, sutaupysite nemažai laiko, todėl nuo šiol kavos pertraukėlę galėsite leisti sau dažniau – tereikės kas du mėnesius atidaryti duris kurjeriui ir atsiimti savo pasirinktos kavos paketą!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA