„Hegelmann“ dominavimas namų aikštėje baigėsi netikėtu pralaimėjimu | Kas vyksta Kaune

„Hegelmann“ dominavimas namų aikštėje baigėsi netikėtu pralaimėjimu

„Hegelmann“ futbolo komanda / R. Tenio nuotr.

„Optibet A lygos“ 3-iajame ture „Panevėžys“ didžiąją rungtynių dalį praleido gindamasis, bet minimaliu rezultatu 1:0 (1:0) sugebėjo įveikti Kauno raj. „Hegelmann“ komandą.

Rungtynių pradžioje šeimininkai užkūrė pirtį prie panevėžiečių vartų ir juos pralaužti bandė įvairiais būdais – dažnais kampiniais, tolimais smūgiais ir aštriais perdavimais į baudos aikštelės epicentrą.

21 minutę „Hegelmann“ turėjo geriausią progą paversti dominavimą aikštėje rezultatu švieslentėje, kai už Matijaus Remeikio pražangą buvo skirtas 11 m. baudos smūgis į svečių vartus. Visgi prie žymos stojusiam Yukioshi Karashima nepavyko nuginkluoti Rafaelio Broetto – vartininkas nestiprų smūgį pažėme sustabdė.

Po nerealizuoto baudinio Andriaus Skerlos auklėtinių atakų škvalas aprimo, o ir „Panevėžys“ pabandė surasti galimybių atakuoti. Visgi ryškesnėmis atakomis ir toliau išsiskyrė kauniečiai – kėliniui einant į pabaigą arti įvarčio buvo Ignas Kružikas ir Vilius Armanavičius.

Po pertraukos vaizdas aikštėje nesikeitė. Dažnoms „Hegelmann“ atakoms pritrūkdavo sėkmingos realizacijos priešais vartus, o svečius taip pat gelbėjo ir puikus R. Broetto žaidimas vartuose.

Visgi būtent „Panevėžys“ rungtynėse sugebėjo pralaužti ledus ir išsiveržti į priekį. 66 minutę Ariagneris Smithas dešiniajame atakos krašte atliko perdavimą į vartininko aikštelę, kur E. Veliulis sėkmingai kyštelėjo koją ir pelnė įvartį.

Likusioje rungtynių atkarpoje „Hegelmann“ bandė išlyginti rezultatą, tačiau svečiai gynėsi didelėmis pajėgomis ir savo vartus išlaikė sausus. Kauniečiams tai buvo pirmasis pralaimėjimas sezone, o „Panevėžys“ šventė jau antrąją pergalę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA