Didžiąją rungtynių dalį „Olympiakos“ nervus tampęs „Žalgiris“ krito savų fanų akivaizdoje | Kas vyksta Kaune

Didžiąją rungtynių dalį „Olympiakos“ nervus tampęs „Žalgiris“ krito savų fanų akivaizdoje

Kauno „Žalgiris“ - Pirėjo „Olympiakos“ / DELFI / Kiril Čachovski nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos dvigubą savaitę pradėjo nesėkme. Antradienį „Žalgirio“ arenoje kauniečiai ilgai grūmėsi su Pirėjo „Olympiacos“ komanda, tačiau galiausiai jau nusileido 73:84 (20:15, 19:24, 20:19, 14:26).

Rungtynes 4 taškais atidarė Joshas Nebo, bet 2 tritaškiais atsakė Kostas Papanikolaou – 4:8. Tada Edgaras Ulanovas kabino kamuolį tam pačiam J.Nebo ir pats prasiveržė krepšinio link, o Artūras Milaknis realizavo 3 baudų metimus – 11:8. J.Nebo rinko savo 8-ąjį tašką, E.Ulanovas smeigė tritaškį, pasižymėjo Joffrey Lauvergne ir Lukas Lekavičius bei žalgiriečiai po pirmojo kėlinio pirmavo 20:15.

Antrojo kėlinio pradžioje taškus pelnė Paulius Jankūnas, tritaškį pridėjo L.Lekavičius – 25:20. „Olympiacos“ buvo persvėrę rezultatą (25:26), tačiau L.Lekavičiaus ir J.Nebo tandemas kėlė iš vietų „Žalgirio“ areną – 29:26. Pirmąją rungtynių pusę uždarė E.Ulanovo baudų metimai, J.Lauvergne dvitaškis ir L.Lekavičiaus bei Nielso Giffey tolimi metimai – 39:39.

Kova taškas į tašką tęsėsi ir trečiajame kėlinyje. J.Nebo tiesiog dominavo po krepšiais ir rinko dar 7 taškus, įmetė Tyleris Cavanaugh ir E.Ulanovas – 50:50. Iš toli pataikė P.Jankūnas, 4 taškus iš eilės pelnė J.Lauvergne, o kėlinį persverdamas rezultatą užbaigė E.Ulanovas – 59:58.

Ketvirtąjį kėlinį 8 taškais iš eilės pradėjo „Olympiacos“ (59:66). Nors T.Cavanaugh taip pat rinko 8 taškus, svečiai išnaudojo antruosius šansus – 67:74. L.Lekavičius ir E.Ulanovas dar pelnė taškus, bet rungtynių pabaigą, deja, kontroliavo svečiai – 73:84.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA