Kauniečiai vėl kviečia į protestą dėl Matijošaičių verslo interesų Rusijoje | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai vėl kviečia į protestą dėl Matijošaičių verslo interesų Rusijoje

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nors „Vičiūnai grupė“ vadovas teigė, jog verslo ryšius Rusijoje nutraukė, paaiškėjo, kad žodžiai nuo veiksmų skyrėsi, todėl kauniečiai kviečia į dar vieną protestą prie miesto savivaldybės.

„Paaiškėjus, jog Kauno merui ir jo šeimai priklausantis verslas iš tiesų nenutraukė ryšių su Rusijos Federacija ir toliau tęsia savo veiklą, kviečiame Jus į taikų miestiečių protestą prie Kauno miesto savivaldybės (Laisvės al. 96), kuris vyks kovo 21 d. nuo 17:30“, – rašoma renginio aprašyme.

„Mūsų netenkina Kauno mero Visvaldo Matijošaičio ir jo šeimos delsimas priimant sprendimus dėl „Vičiūnų grupės“ veiklos Rusijoje. Ne gana to, paaiškėjo, kad tiek meras, tiek jo šeimos nariai, kuriems priklauso verslas, melavo kauniečiams, kad stabdo savo veiklą Rusijos Federacijoje. Kaip paaiškėjo, jie toliau sėkmingai vykdo veiklą ir yra pasiruošę atsargų gamybai keliems mėnesiams į priekį. Atkreipdami į tai dėmesį, kviečiame visus kauniečius į protestą prie Kauno miesto savivaldybės“, – teigia protesto organizatoriai.

„Mes reikalaujame, kad miesto meras ir jo šeima nedelsiant sustabdytų teroristų ir okupantų kariuomenės rėmimą bei melavimą kauniečiams. Putino režimas kasdien žudo nekaltus už laisvę kovojančius žmones. Kaunas visada buvo, yra ir bus laisvės kovų miestas, todėl miesto vadovybė turi išreikšti ne dviprasmišką palaikymą Ukrainai“, – rašoma „Facebook“ renginio aprašyme.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA