Rusės skundžiasi, kad dėl karo Ukrainoje buvo pašalintos iš „OnlyFans“ platformos | Kas vyksta Kaune

Rusės skundžiasi, kad dėl karo Ukrainoje buvo pašalintos iš „OnlyFans“ platformos

delfi.lt 2022/03/14 20:52
Rusų onlyfans vartotojos kairėje bunnie mommy desinėje sixsexplanes

Rusės užblokuotos „OnlyFans“ interneto svetainėje dėl šaliai pritaikytų finansinių sankcijų po invazijos į Ukrainą, skelbia nypost.com.

Kelios erotinio turinio kūrėjos prabilo, sakydamos, kad negali pasidalinti naujais vaizdo įrašais ir pasiimti pinigų, uždirbtų „OnlyFans“ platformoje.

„Trumpai tariant, neturiu pinigų pragyvenimui… Daugelis modelių su tuo susidūrė, niekas nepagalvojo, kad taip gali nutikti“, – naudotoja Bunnie Mommy žurnalui „Rolling Stone“ teigė, kad jos paskyra buvo įšaldyta.

Pornografinio turinio modelis tvirtino praradusi daugiau nei 8 000 JAV dolerių.

Neseniai paskelbtame pranešime spaudai „OnlyFans“ teigė „Daily Beast“: „Nors kūrėjos nėra atsakingos už pastaruosius Ukrainos puolimus, dėl pasaulinių finansinių ribojimų turime labai mažai galimybių apmokėti kūrėjoms iš Rusijos ir Baltarusijos. Todėl išmokėjimai buvo apriboti.“

Įmonė vėliau paskelbė, kad „naujos prenumeratos nebus patvirtintos, o esamos – nebus atnaujintos, kai pasibaigs jų galiojimo laikas“, kol nebus panaikintos sankcijos Rusijai.

Tačiau netrukus „OnlyFans“ pasakė „Daily Star“: „Patyrę finansinių ribojimų, sugebėjome atkurti kūrėjų paskyras visose šalyse. Jų paskyros veiks įprastai, kol galėsime naudotis apmokėjimo metodais. Nenutraukiame ir nesuspenduojame kūrėjų paskyrų dėl jų gyvenamosios vietos. Darome viską, kad palaikytume savo bendruomenę.“

Ši žinia sukėlė palengvėjimą kitoms pikantišką turinį skleidžiančioms rusų žvaigždėms, tvirtinusioms, kad jų laukia skurdas dėl to, kad buvo atjungtos nuo „OnlyFans“.

„OnlyFans“ žvaigždė @kitty sakė „DailyBeast“: „Šiuo metu neturiu už ką įsigyti maisto ar sumokėti už nuomą. Kai man buvo 18-a metų, persikėliau į Maskvą ir dalyvavau keliuose protestuose. Mes – ne Putinas! Visos mūsų maldos už taiką ir Ukrainos žmones.“

Naudotoja Bunnie Mommy sutiko, kad esą nesąžininga bausti rusų turinio kūrėjas dėl karo, kurio jos nepalaiko.

„Taikių Rusijos žmonių bankų sąskaitų blokavimas, darbinių puslapių blokavimas ir pajamų įšaldymas nepadės Ukrainai. [Mes] esame žmonės, linkintys taikos Ukrainoje, ir norime kuo labiau padėti“, – teigė Bunnie Mommy.

„Svarbu paminėti, kad mes nepalaikome savo valdžios. Visą laiką dėl to kenčiame ir esame priblokšti“, – sakė kitas rusų modelis, skelbiantis įrašus su @SixSexPlanes slapyvardžiu.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA