Kelių ereliai Kaune važinėja ir su „Sharan“ | Kas vyksta Kaune

Kelių ereliai Kaune važinėja ir su „Sharan“

Šeštadienio rytą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas lakūną už vairo užfiksavo Ateities plente. Kaunietį žūtbūt aplenkti pasiryžęs „Volkswagen Sharan“ vairuotojas kirsdamas kelias ištisines linijas praskuodė kita saugumo salelės puse.

„Chuliganiškas vairavimas Ateities plente. Ačiū Dievui, be tragiškų pasekmių“, – kovo 12 d., apie 9.30 val., ties Ateities plento ir Žiomenių tako sankryža įamžintą vaizdą trumpai komentavo skaitytojas.

Medžiagoje matyti, kaip automobilis kirsdamas ištisines linijas praskuodžia pro kaunietį, judantį maždaug 60 km/val. greičiu.

Nespėjęs sugrįžti į savo juostą, „Sharan“ vairuotojas per perėją lekia kita saugumo salelės puse, prieš eismą. Pakėlęs dulkių debesį, greituolis nudumia link Chemijos gatvės žiedo.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 420 str. 2 d., chuliganiškas vairavimas užtraukia baudą nuo 450 iki 550 eurų, o nusižengus teisės vairuoti neturintiems asmenims, gali tekti suploti nuo 750 iki 1000 eurų.

Pričiupus chuliganiškai vairuojantį asmenį taip pat privaloma skirti teisės vairuoti transporto priemones atėmimą. Priklausomai nuo pažeidimų sunkumo, pažymėjimą prarasti galima nuo trijų iki šešių mėnesių arba nuo vienerių iki dvejų metų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA