„Circle K“ traukiasi iš Rusijos ir uždaro savo degalines | Kas vyksta Kaune

„Circle K“ traukiasi iš Rusijos ir uždaro savo degalines

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Rusijos agresijai tęsiantis Ukrainoje, „Circle K“ nusprendė stabdyti veiklą šalyje agresorėje. Čia uždaroma beveik 40 degalinių.

Įmonė informuoja, jog nedelsiant stabdo visas veiklas Rusijoje ir planuoja pasirūpinti savo darbuotojais.

Brian Hannasch, įmonės „Couche-Tard“ prezidentas ir vadovas pasisakė apie situaciją.

„Mes smerkiame Rusijos agresiją prieš Ukrainą ir didžiulius nuostolius, kuriuos patiria tiek Ukrainos tiek Rusijos žmonės. Mes nusprendėme sustabdyti visas veiklas. Rusijoje mūsų degalinės dirbo beveik 30 metų ir mes didžiuojamės savo suburta komanda ir jų atsidavimu darbui aprūpinant vietinius gyventojus“, – teigė jis.

Rusijoje, „Couche-Tard“ dirbo po savo prekės ženklu „Circle K“ ir turėjo per 320 darbuotojų ir 38 parduotuves Sankt Peterburge, Murmanske ir Pskove.

Kaip rašoma įmonės pranešime žiniasklaidai, kompanija jau paaukojo daugiau nei 1,5 mln. dolerių Raudonajam kryžiui ir paleido pasaulinę kampaniją, kad surinktų papildomų lėšų Ukrainos žmonėms. Nuo karo pradžios lokalios „Circle K“ komandos Lenkijoje, Baltijos šalyse ir visoje Europoje remia karo pabėgėlius jiems siūlydami nemokamus degalus, maistą ir užkandžius, apgyvendinimą ir aukas vaikams paremti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA