Taline vykusiame dailiojo čiuožimo čempionate kaunietei iki medalio pritrūko vos poros taškų | Kas vyksta Kaune

Taline vykusiame dailiojo čiuožimo čempionate kaunietei iki medalio pritrūko vos poros taškų

Lietuvos čiuožimo federacijos nuotr.

Šiuo metu Taline (Estija) vyksta tarptautinės dailiojo čiuožimo varžybos Tallink Hotels Cup 2022, kuriose puikiai pasirodė Kauno sporto mokyklos Startas auklėtinė, šešiolikmetė Jogailė Aglinskytė (tr. Dmitrij Kozlov).

Kaip skelbiama Lietuvos čiuožimo federacijos pranešime žiniasklaidai, čiuožėjai tai buvo trečiosios varžybos, kuriose ji varžėsi suaugusiųjų grupėje. Džiugina, kad J. Aglinskytė pagerino savo asmeninį rezultatą bendroje įskaitoje surinkdama 150,92 taškus ji užėmė 5 vietą, kuri pasauliniame dailiojo čiuožimo reitinge jai uždirbo 164 taškus. Laisvojoje programoje ši sportininkė buvo 4-ta, o nuo trečios vietos ją teskyrė tik 3 taškai.

Kol kas, tai yra geriausios šio sezono sportininkės varžybos, tačiau, kadangi jos amžius dar leidžia jai varžytis ir jaunimo grupėje, š.m. kovo 19 d. Jogailė Aglinskytė išvyks į Vuokatti miestą (Suomija), kur atstovaus Lietuvą Europos jaunimo olimpiniame festivalyje. Verta pažymėti, kad ši sportininkė, taip pat dalyvaus ir 2022 m. pasaulio jaunimo dailiojo čiuožimo čempionate, kuris, kaip šiandien oficialiai pranešė tarptautinė čiuožimo sąjunga (ISU), įvyks š.m. balandžio 13-17 d. Taline (Estija).

Taip pat šių varžybų jaunimo grupėje varžėsi Kauno sporto mokyklos Startas auklėtinė Selina Kaneda (tr. Dmitrij Kozlov), kuri bendroje įskaitoje užėmė 11 vietą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA