Autentiškus rytų šalių patiekalus siūlantis „Sushi laikas“ švenčia penktąjį gimtadienį | Kas vyksta Kaune

Autentiškus rytų šalių patiekalus siūlantis „Sushi laikas“ švenčia penktąjį gimtadienį

„Sushi laikas“ / Organizatorių nuotr.

Nuo karštųjų sušių iki kasdien ruošiamo šviežių sušių bufeto, nuo dešimčių skirtingų Kinijos virtuvės patiekalų iki autentiškų, šefų iš Indijos kuriamų indiškų skonių derinių. Jau penktuosius metus rytietiškus skonius mėgstančių kauniečių traukos objektu išlieka Šilainiuose, adresu Kuršių g. 7 įsikūręs restoranas „Sushi laikas“, suvienijantis tris skirtingas rytų virtuves – indų, kinų ir japonų.

Penktąjį gimtadienį minintis restoranas Kauno gastronomijos kontekste išsiskiria rytietiškų patiekalų įvairove. Nors „Sushi laikas“ meniu gana trumpas ir koncentruotas, sau tinkantį patiekalą jame gali išsirinkti kiekvienas. Virtuvėje dirbantys šefai iš Indijos kauniečiams bei miesto svečiams sugeba perteikti autentiškas rytų šalių virtuvių ypatybes, o restorano vadovas džiaugiasi, jog lankytojai noriai jas priima.

„Nors pastebime, kad klientai noriai išbando skirtingus skonius, dienos pabaigoje kiekviena pasaulio virtuvė turi lankytojų gretose populiariausius patiekalus. Japoniškoje virtuvėje tai – kepti sušiai. Mūsų klientai juos giria dėl ingredientų suderinamumo, porcijos dydžio bei jos suteikiamo sotumo. Kiniškos virtuvės favoritas yra traški vištiena, kurią klientai gali atrasti ne tik mūsų dienos pietų meniu, bet ir užkandžių padėkluose. Na, o nors indiška virtuvė mūsų restorane yra naujausia, pastebime, kad ir ji jau turi savo lyderį. Tai – „Chicken butter masala“ patiekalas“, – sako „Sushi laikas“ vadovas Mindaugas Tališauskis.

Šviežių sušių bufetas kasdien

Restoraną „Sushi laikas“ klientai vertina ne tik už galimybę atrasti autentiškus skonius, bet ir už sąlygas pavalgyti greitai bei sočiai. Dirbančių lankytojų patogumui kiekvieną darbo dieną restorane ruošiamas sušių bufetas. Jame – skirtingi, klientų mėgstamiausi sušių pasirinkimai, iš kurių savo porciją lankytojai gali susikomplektuoti patys.

„Sushi laikas“ / Organizatorių nuotr.

„Papietauti iš specialaus dienos pietų menių siūlome darbo dienomis nuo 11 iki 17 val. Tokiais ilgai trunkančiais pietumis stengiamės ne tik reguliuoti lankytojų srautus, tačiau ir atsižvelgti į skirtingų dienos metu pietauti įpratusius klientus. Dienos pietus kasdien sudaro patiekalai iš visų trijų mūsų atstovaujamų virtuvių – japoniškosios, kinietiškos ir indiškos. Žinoma, kiekvieną darbo dieną klientus pasitinka ir populiarusis sušių bufetas, kuris dažniausiai būna ištuštinamas labai greitai“, – sako restorano vadovas.

Kalbėdamas apie gamybos metodus, restorano vadovas akcentuoja patiekalų šviežumą. Visi „Sushi laikas“ meniu pasiūlymai gaminami tik gavus užsakymą, tad klientams pateikiami išsaugoję geriausias maistines bei skonines produktų savybes.

Naujiena – sušių gamybos rinkinys

Naujausias restorano „Sushi laikas“ pasiūlymas – specialus sušių gamybos rinkinys „Pasigamink pats“. Rinkinyje jo pirkėjas ar dovanos gavėjas ras visas reikiamas priemones ir produktus, leisiančius pasigaminti gardžius sušius tiesiog namuose ar gamtoje.

„Rinkinyje produktų užteks 4–5 sušių porcijoms. Siekiant užtikrinti itin greitą ir paprastą sušių ruošimo procesą, rinkinyje pridedamas ne tik aprašymas, bet ir vaizdo pamoka, į kurią klientai nukreipiami specialaus QR kodo pagalba. Vadovaudamasis pateiktais patarimais, sušius nepriekaištingai paruoš kiekvienas“, – teigia M. Tališauskis.

„Sushi laikas“ / Organizatorių nuotr.

Sušių gamybos rinkinį sudaro pirštinės, bambukinis kilimėlis, lazdelės, vienkartiniai padėkliukai, Nori lapai, ryžiai, avokadas, citrina, „Philadelphia“ kremas, agurkas, krabų mėsa, lašiša, tunas, „Wakame“ jūros žolė, raudonieji ir žalieji ikrai, sezamo sėklos, tempura, sojos padažas, imbieras ir wasabi.

„Tai ne tik puiki kulinarinė pramoga, tačiau ir garantuota skani vakarienė“, – sako „Sushi laikas“ vadovas.

Kviečia pasivaišinti gimtadienio tortu

Kovo 3-ąją restoranas „Sushi laikas“ švenčia penktąjį savo gimtadienį. Visą gimtadienio dieną klientai bus vaišinami specialiu šventiniu tortu, o visą kovo mėnesį visam meniu bus taikoma šventinė 10 proc. nuolaida.

Penktojo gimtadienio proga „Sushi laikas“ inicijuoja ir specialų konkursą „Kas vyksta Kaune“ paskyroje „Facebook“, kur bus galima laimėti net penkis dovanų kuponus po 20 Eur.

Šaltuoju metų sezonu Šilainiuose, adresu Kuršių g. 7 įsikūręs restoranas dirba kasdien 10 iki 22 val. Ilgėjant vakarams, ilgės ir restorano darbo laikas. Šiltuoju metų sezonu jis pratęsiamas iki 23 val.

Sekti restorano naujienas, specialius pasiūlymus, konkursus ar akcijas galima „Sushi laikas“ profilyje „Facebook“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA