Pasikeitus aplinkybėms, V. Matijošaitis į susitikimą su I. Šimonyte neatvyko | Kas vyksta Kaune

Pasikeitus aplinkybėms, V. Matijošaitis į susitikimą su I. Šimonyte neatvyko

BNS, Kas vyksta Kaune 2022/03/02 14:21
Ingrida Šimonytė ir Visvaldas Matijošaitis / DELFI nuotr. / "Kas vyksta Kaune" montažas

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis neatvyko į trečiadienį planuotą susitikimą su premjere Ingrida Šimonyte dėl pasikeitusios darbotvarkės, teigia miesto vicemeras Andrius Palionis.

Žurnalistams po susitikimo su premjerės komanda Vyriausybėje A. Palionis teigė, jog tai buvo „planinis susitikimas kalbant apie darbinius klausimus“, nesusijęs su karu Ukrainoje, o meras vizitą į Vilnių atšaukė dėl nuo jo nepriklausančių aplinkybių.

„Kiek aš žinau, paskutinę akimirką dėl ne nuo paties mero priklausančių aplinkybių pasikeitė darbotvarkė“, – teigė A. Palionis.

Anot jo, su „premjerės aplinka“ aptarti klausimai dėl vykstančių infrastruktūros darbų Kaune, investicinių projektų, tokių kaip M. K. Čiurlionio koncertų centras ir kitų objektų.

Kauno mero ir premjerės susitikimas Vilniuje šiandien turėjo įvykti 11 val. Tv3.lt redaktoriaus Artūro Anužio duomenimis, apie tai, kad V. Matijošaitis į susitikimą neatvyks nežinojo ir premjerės komanda.

„Kauno meras, bet pirmiausia „Vičiūnų” grupės savininkas, multimilijonierius ir verslus Rusijoje vystantis V. Matijošaitis turėjo atvykti pas premjerę I. Šimonytę pasikalbėti. Deja, drąsos ne tiek ir daug kai milijonai dega, todėl nei atvyko, nei informavo premjerę, kad neatvyks.

Aš suprantu, kad jis laiko save keliais laipteliais aukščiau už premjerę, bet drąsos irgi ne kažką pas taip kauniečių mylimą merą. Lyg ir sakė, kad kai išsivalys sandėlius, nutrauks verslus Rusijoje, bet gal persigalvojo, kad neatvyko?” – socialiniame tinkle „Facebook” rašė A. Anužis.

„Kas vyksta Kaune” kreipėsi į Kauno miesto savivaldybę ir Vyriausybę, gavę informacijos apie netikėtai pasikeitusius V. Matijošaičio planus, publikaciją papildysime.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA