Savaitgalį „Žalgirio“ arenoje dėmesys sveikatai ir grožiui – apsilankyti kvies net dvi parodos | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį „Žalgirio“ arenoje dėmesys sveikatai ir grožiui – apsilankyti kvies net dvi parodos

Paroda „Žalgirio“ arenoje

Parodų organizatorius „Ekspozicijų centras” stebėdamas vykstančią situaciją Ukrainoje, nutarė skirti 30 proc. gautų pajamų už parduotus bilietus, į parodas „BEAUTY EXPO 2022” ir „SVEIKATOS DIENOS”, paramos organizacijai „Blue / Yellow“. Esame kartu su UKRAINA.

Jau nuo šio penktadienio, kovo 4-6 dienomis, į Kauno „Žalgirio“ areną sugrįžta net dvi tradicinės, kauniečių bei miesto svečių pamėgtos parodos. Tai – tryliktąjį kartą organizuojamos „Sveikatos dienos 2022“ ir grožio temoms skirta „Beauty Expo 2022“.

Organizatoriai atskleidžia, jog po priverstinės pertraukos parodos grįžta su stipriai išaugusia, kiekvienam lankytojui aktualių seminarų, konferencijų bei renginių programa. Apsilankiusiųjų lauks ir šimtai sveikatos bei grožio paslaugas teikiančių paslaugų ir produktų teikėjų.

„Šiemet mūsų šūkis „Kaip niekad aktualu!“. Vis dar gyvename pandeminiame laikotarpyje, tad rūpintis savimi, gera savo savijauta šiandien yra ypatingai svarbu. Dėl šios priežasties „Sveikatos dienos 2022“ ir „Beauty Expo 2022“ lankytojams pasiūlys profesionalų įžvalgų temomis, aktualiomis tiek kasdieniniam sveikatingumo bei grožio puoselėjimui, tiek specializuotoms problemoms spręsti.

Pavyzdžiui, onkologinėms ligoms, vaikų ir suaugusiųjų post-pandeminių sveikatos problemų sprendimui, judumo iššūkiams ir daugeliui kitų temų. Apsilankę grožio parodoje „Beauty Expo 2022“ turės galimybę ne tik susipažinti su šio sektoriaus tendencijomis, bet ir gauti individualių profesionalų patarimų“, – sako Erikas Piskunovas, parodas organizuojančio „Ekspozicijų centras“ vadovas.

Virš 40 seminarų ir renginių sveikatingumui

Kelis šimtus specialistų, paslaugų bei produktų teikėjų suvienysiančios parodos „Sveikatos dienos 2022“ programa apims sveikatinimo, gydymo bei reabilitacijos temas.

„Parodos tikslas – kalbėti apie meilę sau, išorinio ir vidinio grožio puoselėjimą, stiprybę burti šeimą, rūpintis jos sveikata, kurti švarią ir harmoningą aplinką. Sveikatingumą apžvelgsime kuo įvairiau, vertinsime fizinį, profesinį, emocinį, socialinį bei aplinkos aspektus. Savo žiniomis dalinsis įvairių sričių specialistai: gydytojai, kosmetologai, treneriai, psichologai“, – sako parodos organizatorius.

Parodoje lankytojai atras net kelių šimtų skirtingų, sveikatai palankių paslaugų ir gaminių pasiūlą. Tarp jų – gydymo, sveikatinimo, reabilitacijos, slaugos paslaugos, vaistai bei maisto papildai, medicinos įranga, priemonės bei apranga, slaugos ir neįgaliųjų technika, ortopedinės priemonės, gydomoji, natūrali ir ekologiška kosmetika, asmens higiena, aromaterapijos prekės bei įranga, sprendimai sveikai namų aplinkai ir daugelis kitų kiekvieno gyventojo gerai savijautai svarbių produktų bei paslaugų.

Per visas tris renginio dienas lauks daugiau nei 40 seminarų bei diskusijų apie gyvenimo būdo, mitybos, judėjimo įtaką sveikatai, fizinės ir emocinės sveikatos atkūrimą. Greta jų, penktadienį, kovo 4 dieną vyks pacientų ir medicinos ekspertų forumas „Man reikia žinoti“, kuriame dėmesys bus skiriamas sunkios ligos diagnozę išgirdusiems gyventojams bei jų artimiesiems. Forumo programoje lauks gydytojų, reabilitologų, kineziterapeutų, psichologų bei kitų specialistų patarimai.

Sekmadienį, kovo 6 dieną, parodoje vyks konferencija „Gyvensenos medicina – mokslinių tyrimų apžvalga ir praktinės patirtys“, kurios metu bus kalbama apie sveikos ir subalansuoto gyvensenos įtaką žmogaus savijautai bei lėtinių ligų gydymui. Tarp konferencijos temų bus aptariama ketogeninės mitybos nauda, II-ojo tipo diabeto keliami iššūkiai, širdies ir kraujagyslių bei kitų ligų diagnozių apžvalga, patarimai, kaip kovoti su alergijomis, antsvoriu.

Daug dėmesio parodoje bus skiriama apžvelgti fizinius judumo iššūkius, su kuriais susidūrė vaikai bei suaugusieji pandemijos laikotarpiu. Lankytojai galės ne tik dalyvauti su šiomis temomis susijusiuose seminaruose, bet ir gauti individualias konsultacijas sau ar mažiesiems.

Grožio tendencijos ir individualūs patarimai

Greta vyksianti paroda „Beauty Expo 2020“ taps erdve susitikti su grožio srities profesionalais, meistrais, kūrėjais ir tiekėjais. Pastarųjų po „Žalgirio“ arenos stogu įsikurs per šimtą. Lankytojai galės ne tik betarpiškai pabendrauti, bet ir įsigyti įvairių, naujausias grožio pasaulio tendencijas atitinkančių priemonių. Tarp jų – profesionali ir dekoratyvinė kosmetika, odos, kūno, nagų, plaukų, antakių ir blakstienų priežiūros priemonės, kirpyklų bei kosmetikos salonų priemonės, parfumerija, juvelyrika ir bižuterija.

„Kaip įprasta, tris dienas vyksianti paroda „Beauty Expo 2022“ bus skirta estetikai ir grožiui. Renginyje sau aktualios informacijos, naujienų, priemonių bei sprendimų ras tiek kasdienine priežiūra besidomintys gyventojai, tiek grožio pasaulio meistrai“, – sako parodos organizatorius.

Parodos metu, bendradarbiaujant su Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija vyks beveik dešimt į grožio meistrus orientuotų renginių. Tai – atviras Lietuvos čempionatas grožio specialistams „Kaunas Beauty 2022“, fotokonkursai „Metų kirpėjas 2022“, „Metų vizažistas 2022“, „Metų manikiūro meistras 2022“, „Metų blakstienų meistras 2022“, „Metų antakių meistras 2022“, „Metų pridėtinių plaukų meistras 2022“ ir „Metų priauginamų plaukų meistras 2022“.

Vienas bilietas – dvi parodos

Abi parodos Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks nuo penktadienio iki sekmadienio, kovo 4-6 dienomis. Tiek į „Sveikatos dienos 2022“, tiek į „Beauty Expo 2022“ lankytojai galės patekti įsigiję vieną bilietą. Bilietą galima įsigyti internetu arba bilietų kasose prie įėjimo į „Žalgirio“ areną.

Kovo 4 ir 5 dienomis parodos veiks nuo 10 iki 18 val., o kovo 6 dieną – 10 iki 16 val.

Senjorams, neįgaliesiems ir vaikams iki 11 metų su tėvų priežiūra įėjimas – nemokamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA