Kaunietis įspėja vairuotojus: sekantis žingsnis – policija | Kas vyksta Kaune

Kaunietis įspėja vairuotojus: sekantis žingsnis – policija

Daugiabučių mikrorajonuose gyvenantys vairuotojai susiduria su problema, kai kiemuose kur palikti automobilį nėra vietos, todėl renkasi juos statyti kur papuola. Kaunietis atkreipia dėmesį, jog toks taisyklių pažeidimas yra pavojingas, nes važiuojantys automobiliai susiduria su sunkumais pravažiuoti tokiomis gatvėmis, taip pat apsunkinamas matomumas.

„Rašau dėl kasdieninės situacijos Geležinio Vilko gatvėje. Automobiliai statomi po ženklais, statomi ant perėjų, įsukimuose į kiemus, taip pat paliekami kaip tunelis sustatyti iš abiejų pusių. Taip pažeidžiamas saugumas ir matomumas. Žinau, kad pasipils komentarai, jog nėra kur statyti, bet tai nesuteikia teisės pažeidinėti taisyklių.

Mes esame įmonė užsiimanti pervežimais su mikroautobusais ir grįžus vėlai vakare po darbų kyla tikrai nemažai problemų norint saugiai pasiekti namus (mes savo transporto ant gatvių nepaliekame, statome privačiuose kiemuose). Prašau tiesiog supratingumo, nes kol kas nenorime kreiptis į policiją, bet jei situacija nesikeis būsime priversti“, – įspėjo kaunietis.

„Prisegu kasdieninių pažeidimų trumpos atkarpos vaizdo įrašą. (P.S komentatoriai, kurie komentuos kad pažeidžiu kelių taisykles, nes „filmuoju vairuodamas“, tai filmavo keleivis nuo galinės sėdynės)“, – pridūrė jis.

Pagal ANK 417 str. 2 d. sustojimas ir stovėjimas vietose, kuriose pagal Kelių eismo taisykles draudžiama sustoti ir stovėti, sustojimas ir stovėjimas nesilaikant kelio ženklų ir ženklinimo reikalavimų, važiavimo tvarkos gyvenamosiose zonose ir kiemuose pažeidimas užtraukia baudą vairuotojams nuo trisdešimt iki devyniasdešimt eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA