Dūmų kamuoliai pakilo Aleksote: laimė, nelindo gelbėti automobilio | Kas vyksta Kaune

Dūmų kamuoliai pakilo Aleksote: laimė, nelindo gelbėti automobilio

Sekmadienio popietę specialiosios tarnybos išskubėjo į Technikumo gatvę, kur užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Liepsnoms žaibiškai įsisiautėjus, pastatas buvo smarkiai apgadintas, viduje liko stovėti automobilis, bet žmonės nenukentėjo.

Kaip apie 16 val. nurodė nelaimę užfiksavęs „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, ūkinis pastatas, taip pat naudojamas kaip garažas, užsidegė Technikumo g. 60.

Išdegė pastato vidus, anot vyro, po pusvalandžio ugniagesiai vis dar kovojo su liepsnomis. Žmonės nenukentėjo, bet medikai į reanimobilį įsisodino šoko ištiktą moterį.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) budintis specialistas naujienų portalui nurodė, kad gaisras likviduotas, atliekami baigiamieji darbai, idant neliktų kokios žiežirbos, tačiau pavojaus nebėra.

Pašnekovas patvirtino, kad žmonės įvykio metu nenukentėjo, tačiau nudegė ūkinio pastato stogas, jį laikančios konstrukcijos, perkaito sienos. Giliai garaže, keli metrai nuo vartų, liko stovėti platus ir ilgas automobilis.

„Dėkuidie, kad nelindo išvaryti, dar būtų sudegęs, o dabar laimingai baigėsi. Turės sveikatos, pasistatys naują ūkinį pastatą“, – PGV budėtojas džiaugėsi, kad pavyko išvengti aukų.

Į Technikumo gatvę buvo išsiųstos penkios cisternos ir štabo automobilis. Gaisro priežastis kol kas nežinoma, aiškintis nelaimės aplinkybių vyksta gaisrų tyrėjas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA