„Maxima“ siūlo keisti įpročius”: pristatė kvitų naujovę | Kas vyksta Kaune

„Maxima“ siūlo keisti įpročius”: pristatė kvitų naujovę

Asociatyvi / Bendrovės archyvo nuotr.

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ pirkėjams suteikia naują galimybę – atsisakyti popierinių kvitų. Kiekvienas klientas, pasinaudojęs „Maxima“ programėle savitarnos kasoje, gali pasirinkti kvitus gauti elektroniniu paštu. Šis žingsnis leis sutaupyti popieriaus ir sumažinti atliekų kiekį, o taip pat ir prisidės prie pirkėjų patogumo.

„Galbūt pirkėjui fiskalinis kvitas yra smulkmena, tačiau per dieną mūsų parduotuvėse jų atspausdinami tūkstančiai. Tad mažas pokytis veda prie didelių rezultatų, kurie svarbūs sprendžiant klimato kaitos klausimus. Juolab, kad „Maximos“ programėlė mobiliajame telefone naudotis labai paprasta ir ji suteikia papildomų naudų“, – sako „Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Kaip rašoma prekybos tinklo pranešime žiniasklaidai, nuo šiol visi pirkėjai „Maximos“ programėlės nustatymuose gali visam laikui atsisakyti spausdintų kvitų ir savitarnos kasoje nuskaitę QR kodą kvitą gauti tiesiog į savo elektroninio pašto dėžutę.

Vieną kartą pasirinktas nustatymas galios visiems tolesniems apsipirkimams su programėle savitarnos kasose, o ateityje šis funkcionalumas planuojamas ir paprastose kasose. Visos išlaidos, gautos nuolaidos ir kita informacija atsidurs ant elektroninio kvito ir bus automatiškai išsiųsti pirkėjui į elektroninio pašto dėžutę.

Prekybos tinklo duomenimis, 3 iš 5 pirkėjų, besinaudojančių „Maximos“ programėle pripažįsta, kad naudojasi skaitmenine kortele vietoj įprastos „Ačiū“ nuolaidų kortelės – atsisako plastiko. Mobilioji programėlė pirkėjams suteikia ne tik visas „Ačiū“ lojalumo programos naudas, bet ir papildomų privalumų, specialių pasiūlymų.

Pernai pasinaudoję programėlės pasiūlymais, taip pat dalyvaudami virtualiuose Kalėdų ir Velykų žaidimuose, „Maximos“ klientai sutaupė apie 630 tūkst. eurų.

Iš viso šiuo metu programėle aktyviai naudojasi daugiau negu 150 tūkst. pirkėjų, kurie vertina specialius pasiūlymus, patogumą ir tai, kad savitarnos kasose gali atsiskaityti neišsitraukdami piniginės – programėlę lengva susieti su savo mokėjimo kortele. Kiekvieną mėnesį programėlę atsisiunčia vidutiniškai 15 tūkst. Lietuvos gyventojų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA