Šilainiuose įsisiūbavo policijos veiksmas: važinėjo po kiemus ir galiausiai sulaikė | Kas vyksta Kaune

Šilainiuose įsisiūbavo policijos veiksmas: važinėjo po kiemus ir galiausiai sulaikė

Skaitytojo nuotr.

Antradienio pavakarę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas užfiksavo žmogaus sulaikymą Baltijos gatvėje. Čia pastebėti trys policijos ekipažai, anot liudininko, pareigūnai prieš tai važinėjo po kiemus galimai ieškodami minėto asmens.

„Policija kažko ieškojo, sugavo ir sulaikė, pasisodino į automobilį“, – antradienį, apie 16.30 val., ties Baltijos gatvės 71-u namu įamžintą sulaikymą nupasakojo portalo skaitytojas.

Nuotraukose matyti išvažiavimą iš daugiabučio kiemo užblokavę du policijos ekipažai, prie trečio stovi surakintas žmogus.

Sulaikymas Baltijos gatvėje / Skaitytojo nuotr.

Pasak skaitytojo, policija toje Šilainių pusėje važinėjo po kiemus, kauniečio spėjimu, ieškota bėglio, kuriam galiausiai teko pajusti antrankių metalo kietumą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas plačiau įvykio nekomentavo. Pašnekovas tik patvirtino, kad Šilainiuose vis dar dirba pareigūnai.

Sulaikymas Baltijos gatvėje / Skaitytojo nuotr.

Budėtojas pridūrė policiją čia dirbant pagal numatytas priemones. Atliekami procesiniai veiksmai, tad apie sulaikymo motyvus ir pričiuptąjį asmenį komisariato atstovai daugiau detalių kol kas nepateikė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA