Šerkšnas Kaune sutrikdė troleibusų eismą | Kas vyksta Kaune

Šerkšnas Kaune sutrikdė troleibusų eismą

Trečiadienį oro sąlygos sutrikdė viešojo transporto eismą, dalyje Kauno ankstų rytą sustojo troleibusai.

„Nevažiuoja troleibusai dalyje Kauno. Mano žiniomis kažkur nutrūkus linija. Galit parašyt straipsnį, ar nepavėlavote į darbą dėl sukeltų nepatogumų nevažiuojant troleibusams”, – praneša kaunietis.

Kaip skelbiama „Kas vyksta Kaune” grupėje, troleibusų virtinės išsirikiavusios visame Taikos bei Savanorių prospektuose, Vaidoto gatvėje ir kitose Kauno vietose.

Tuo metu „Kauno autobusų“ dispečerė naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” teigė, kad troleibusai stoviniuoja dėl liniją padengusio šerkšno. Jos teigimu, viešojo transporto eismas atsistatyti turėtų kai atšils oras. Dalyje Kauno troleibusai sustojo jau 4 val. ryto.

Sustoję troleibusai / Skaitytojo nuotr.

Įspėja ir vairuotojus

Trečiadienio rytą vietomis yra susiformavęs plikledis, didžiojoje šalies dalyje pagrindinių kelių dangos daugiausia šlapios arba drėgnos, pranešė Automobilių kelių direkcija.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai daug kur padengti plonu šlapio ar prispausto sniego sluoksniu, vietomis provėžoti ar aplediję.

Šalies vakariniuose ir centriniuose rajonuose daug kur eismo sąlygas sunkina susiformavęs rūkas, matomumas vietomis siekia 100 metrų.

Didžiojoje šalies dalyje – be kritulių. Oro temperatūra svyruoja nuo 5 laipsnių šalčio iki 0 laipsnių.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną daug kur numatomi krituliai: vyraus nedidelis sniegas, šlapdriba, pereinantys į lietų. Taip pat bus plikledis, vietomis tvyros rūkas, galima lijundra. Pūs pietvakarių, vakarų 6–11 metrų per sekundę vėjas, pajūryje – iki 14 metrų per sekundę. Oro temperatūra bus nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos, pajūryje – iki 4 laipsnių šilumos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA