Inirtingose „Žalgirio“ ir „Ryto“ varžybose pareigūnai jėga tramdė vieną kaunietį | Kas vyksta Kaune

Inirtingose „Žalgirio“ ir „Ryto“ varžybose pareigūnai jėga tramdė vieną kaunietį

delfi.lt 2022/01/24 20:58
Stop kadras

Pasižiūrėti intriguojančių sekmadienio Lietuvos krepšinio lygos rungtynių tarp Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ į sostinės ASG areną susirinko gausios žiūrovų gretos – daugiau nei 9 tūkstančiai asmenų. Nors emocijų salėje netrūko, policijos pareigūnams jėga tramdyti prireikė tik vieną asmenį. Dar vienas įkliuvo neblaivus.

Aktyviausi „Ryto“ komandos sirgaliai – aistruolių grupė B tribūna ir jai prijaučiantys žmonės – tradiciškai įsikūrė greta aikštės už krepšio, prieš pat rungtynes apie savo egzistavimą jie priminė ne tik skanduotėmis, bet ir iškeldami didžiulį plakatą.

Savo ruožtu pagrindinės „Žalgirio“ gerbėjų gretos buvo įkurdintos arenos palubėse, visiškai kitoje aikštės pusėje. Koridoriuje, būtent greta įėjimo į šią tribūną, pertraukos metu ir kilo incidentas, kurio metu keletas policijos pareigūnų panaudojo jėgos veiksmus ir sulaikė aršų „Žalgirio“ gerbėją iš Kauno.

Anot Vilniaus policijos, vyrą teko tramdyti po „Ryto“ ir „Žalgirio“ sirgalių susistumdymo. Aršuolis buvo sulaikytas, tačiau netrukus nusiramino – jam surašytas protokolas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Pagal oficialius LKL duomenis arenoje iš viso rungtynes stebėjo 9006 žiūrovai.

Policijos teigimu, iš viso per susitikimą surašyti du protokolai. Vienas – jau minėtam asmeniui, o kitas – žmogui pasirodymą girtam viešoje vietoje.

Rungtynes 72:67 laimėjo „Žalgirio“ komanda.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA