Sulaikyti garaže narkotikus bandę paslėpti kauniečiai: su pareigūnais reikalų turi ne pirmą kartą | Kas vyksta Kaune

Sulaikyti garaže narkotikus bandę paslėpti kauniečiai: su pareigūnais reikalų turi ne pirmą kartą

Asociatyvi / Kauno apskrities VPK nuotr.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kaune sulaikyti 3 vyrai, kurie, kaip įtariama, neteisėtai disponavo narkotinėmis medžiagomis.

Siekdami užkardyti nusikalstamas veikas, susijusias su narkotinių ar psichotropinių medžiagų disponavimu, ir dirbdami viename iš ikiteisminių tyrimų, pradėtų šiais metais, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, apie 00.20 val. Kaune, Taikos pr. esančiame garaže sulaikė tris vyrus (gim. 1986 m., gim. 1982 m., gim. 1989 m). Kauno miesto ir Kauno rajono gyventojai jau yra žinomi policijos pareigūnams.

Kaip skelbiama Kauno apskrities VPK pranešime, supratę, kad pakliuvo į teisėsaugos akiratį, vyrai dar bandė slėpti dalį įrodymų, tačiau nesėkmingai.

Pasitelkus tarnybinį šunį, dirbantį ieškant narkotinių medžiagų, iš viso garaže buvo rasta ir paimta, kaip įtariama, apie 350 g augalinės kilmės narkotinės medžiagos – kanapių, 10 vnt. maišelių, kuriuose galimai narkotinė psichotropinė medžiaga – amfetaminas ir 6-ias tabletes su galimai psichotropine medžiaga – MDMA.

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d. dviems vyrams gresia laisvės atėmimas iki 2 metų, o pagal 260 str. 1 d. vienam vyrui gresia laisvės atėmimas nuo 2 metų iki 8 metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA