Kauno rajone nuo kelio nuslydo vilkikas, vairuotojas girtas | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone nuo kelio nuslydo vilkikas, vairuotojas girtas papildyta 11.36 val.: eismas A5 kelyje atnaujintas

Ketvirtadienio vakarą Kauno rajone, A kelyje, nuo kelio nuslydo neblaivaus vairuotojo vairuojamas vilkikas. Penktadienio rytą nelaimės vietoje ribojamas eismas, praneša policija.

Vakar apie 21.10 val. Kauno rajone, A5 kelyje, Kaunas-Marijampolė-Suvalkai 15 km (važiuojant nuo Akademijos, pravažiavus nusukimą į Mastaičius), vilkikas, vairuojamas neblaivaus 1961 metais gimusio vyro, nuslydo į griovį. Vairuotojui buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,00 prom.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informuoja, kad šiuo metu minėtoje vietoje atvykusi transporto priemonė, kuri turėtų ištraukti vilkiką.

Dėl vykdomų darbų apribojamas eismas.

Papildyta 8.17 val.

Kauno policija informavo BNS, kad eismas laikinai buvo uždarytas, o vėliau automobiliai pajudėjo viena eismo juosta.

Papildyta 8.40 val.

Kaip praneša skaitytojas, tame pačiame A5 kelyje eismą stabdo ir dar viena vilkiko avarija. „Dar vienas Kaunas-Marijampolė ką tik”, – teigia vaizdo įrašą atsiuntęs skaitytojas.

Papildyta 11.35 val.

Kauno policija informuoja, kad eismas A5 kelyje, Kaunas-Marijampolė-Suvalkai 15 km (važiuojant nuo Akademijos, pravažiavus nusukimą į Mastaičius) jau atnaujintas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA