Kaune sužeista per pėsčiųjų perėją ėjusi keturiolikmetė | Kas vyksta Kaune

Kaune sužeista per pėsčiųjų perėją ėjusi keturiolikmetė

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Penktadienio rytas Kaune paženklintas nelaime. Europos prospekte partrenkta per pėsčiųjų perėją ėjusi mergaitė, dėl patirtų sužalojimų ji pristatyta į gydymo įstaigą.

„Šiandien ryte įvyko nelaimingas atsitikimas Kaune. Europos prospekte prie pėsčiųjų perėjos buvo partrenktas vaikas”, – pranešė skaitytoja, teigdama, kad vaizdo įrašas nufilmuotas apie 8.03 val. ryto.

Kito skaitytojo teigimu, Europos prospekte kurį laiką buvo sustabdytas ir transporto priemonių eismas. „Daug policijos šiandien ryte apie 9 val. buvo už Aleksoto tilto, ties Europos pr. ir Vilties g. sankryža. Trumpam buvo visiškai uždarytas Europos pr. kelias, sustabdyta viena mašina, atrodo svarbus asmuo”, – teigė kaunietis.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, penktadienio rytą Europos pr. iš tiesų buvo partrenktas vaikas.

Anot O. Vaitkevičienės, pirminiais duomenimis, 14-os metų mergaitė buvo kliudyta pėsčiųjų perėjoje. Jos nepastebėjo 1993 metais gimęs, blaivus „VW Golf“ vairuotojas.

Dėl patirtų sužalojimų mergaitė pristatyta į gydymo įstaigą.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad eismo sąlygos penktadienio ryta buvo sudėtingos. Jas ir toliau sunkina snygis, pustymas, kai kurie rajoniniai keliai – nepravažiuojami, praneša Automobilių kelių direkcija.

9 val. duomenimis, dėl buvusio ar besitęsiančio snygio, pustymo ir pūgos, sudėtingos eismo sąlygos išlieka visoje Lietuvoje.

Valstybinės reikšmės keliai – provėžoti, slidūs, daug kur padengti pažliugusio, prispausto ar puraus sniego sluoksniu, jis vietomis pagrindiniuose keliuose siekia iki 10 centimetrų storio, mažesnio intensyvumo keliuose – iki 20 centimetru storio.

Pasak bendrovės „Kelių priežiūra“, pastarąją parą fiksuotos itin sudėtingos meteorologinės sąlygos – 6 val. trukęs snygis, vėjas, vietomis pūga, tad nuvalomi keliai netrukus vėl padengiami sniegu, o druska nupustoma. Vairuotojų prašoma atsižvelgti į sudėtingas sąlygas ir rinktis saugų greitį.

Dieną eismo sąlygas sunkins plikledis, snygis, pustymas. Į vakarą snygis rims, šeštadienį paryčiais šiauriniuose, rytiniuose, bei pietiniuose rajonuose vėl numatomi gausūs krituliai – bus daug sniego. Sekmadienį žadamas mažesnis kritulių kiekis.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA